Visar in honom igen efter att Ysby sagt till honom att det var fel snubbe som blivit varnad.
Vägrade konstant visa vilket håll han dömde och var allmänt uppkäftig mot alllt. Rättvis bortaseger dock

2021-09-10 @ 22:58:13
Postat av: Bois

Ysby/Knäreds uppförsbacke blev ännu brantare igår då deras enda målvakt bröt nyckelbenet igår och blir borta resten av säsongen.

Domaren igår var för övrigt bedrövlig. Värsta insatsen i Kommunens historia.

2021-09-11 @ 13:27:53
Postat av: Ysbysupporter

Nu var det inte alls dommarens fel att Våxtorp vann matchen. De var klart bättre än hemmalaget men jag kan bara instäma i övanstående. Dommarens insats var helt makalöst dålig. Utvisningen var parodi när han gick o hämtade spelaren o visade in honom igen. Och sen fich Ysby inte ett enda domslut med sig på hela andra halvlek efter att domaren tydligen blivit sur på dem i och med att de protesterade mot en given straff som de inte fick. Sen var hela attityden från honom hemsk. Hånfull och osympatisk. Till sist - att en domare vägrar peka åt vilket håll han dömmer är inte bara barnsligt dett är också helt idiotiskt. Helt klart det sämsta jag sett i år. Grattis till BOIS dock som vann rätvist

2021-09-11 @ 14:26:57

Tråkigt med skadan för ett allt svagare Ysby. Roligast var ändå att Karlsson framför publiken bad domaren blåsa av matchen och gå hem så att lagen kunde spela klart utan honom....

2021-09-11 @ 14:35:40

LTIK föll med 3-2 i toppmötet mot Trönninge. 1-1 i paus. Vesslan båda.

2021-09-11 @ 17:31:04
Postat av: Walldia

Walldia avgjorde i första 4 min in i matchen 2-0 båda av macke p. Gästerna blev chockade och målen rullade in.. 6-0 i paus sedan ställde Walldia in skorna och tog två röda (ibbe och Sören) och spelade ingen bra fotboll….
Matchen sluta 6-1

2021-09-11 @ 18:37:15

Walldia spelade mycket fin fotboll i första halvlek och är klart mycket bättre än alla andra lag i sexan. I andra halvlek betedde dem sig som bara Walldia kan göra. Riktigt pinsamt att se, leda med 6-0 och sedan skita ner sig på det viset är helt ofattbart.