Träningsmatch

LTIK- LFK P17 9-0
Målskyttar: Henrik Olsson 3, Emil Olsson 2, Mattias Olofsson 2, Erik Westerlund, Oscar Gustafsson

LFK stod emot på ett hyfsat sätt under de första 30 minuterna. Resten av matchen fanns bara ett lag på plan. Bäst i LTIK var bröderna Henrik och Emil Olsson, de visade omgående rätt inställning till matchen och båda slet på ett imponerande sätt så länge de var inne. Extra plus också till nye Fredrik Savander (senast i Snöstorp/Nyhem) som visade prov på  vinnarskalle, ledaregenskaper och spelskicklighet.

//P.

LFK förlorade

LFK-Jonsered 0-5 (0-4)

Usel start på höstsäsongen, självförtroendet och glädjen i truppen lär inte bli bättre efter detta.

//P.

Träningsmatcher

Resultat:

Högaborg-LFK 3-2 (0-1)
Målskyttar LFK: Göran Medjed, Besart Mazreku

BKW-Rydsgård 0-4 (0-3)

Div fem laget Rydsgård var det bättre laget mot "semester-Walldia" under den första halvleken. I den andra tog BKW över tillställningen, men var dock alldeles för ineffektiva för att på något sätt kunna hota Rydsgård, bl a missades en straff och ett par andra bra lägen.

LTIK-Sperlingsholm 1-1 (1-0)
Målskytt LTIK: Anders Kallin

LTIK dominerade under den första halvleken och med tanke på att flera spelare inte gjort ett enda träningspass sedan i början av Juni så såg det helt okej ut. Andra halvlek blev jämnare, LTIK gjorde sex byten och spelet från den första halvleken kunde av förståliga själ inte bibehållas. Morgan Johnsson i hemmamålet gjorde faktiskt inte en enda riktig räddning på hela matchen trots ett insläppt mål. Försvarsspelet ser fortsatt bra ut i LTIK, framåt blandades det och gavs en del, ibland slarvigt spel och ibland riktigt vackra kombinationer. Helhetsintrycket efter matchen blir att det var en ganska bra insats som LTIK gjorde. Sperlingsholm var också starka bakåt, mittbackarna var riktigt duktiga. Bäst i LTIK var vänster/högerbacken Kristoffer Nilsson.

//P.

Loppis

Loppmarknaden gick bra med LTIK-mått mätt. Relativt mycket folk dök upp i det perfekta loppisvädret och ca 33 000 kr kom in till föreningen. Kanske inte så mycket om man jämför med KHFFs eller BTK Serves jätte-loppisar, men ändå en välbehövlig slant till klubben som kommer att komma väl till pass.

Tack alla ni som ställde upp och jobbade och slet och tack till er som va där och köpte skiten.

//P.

Loppis på söndag

Jag kan rekomendera LTIKs egen loppis för den entusiastiske. Bland mycket skit, mög och bröde så finns det en del guldkorn att fynda. Loppisen på IP börjar kl 10:00 i morgon söndag, auktionen äger rum kl 11:00. Servering av hamburgare, korv, kaffe m bröd, godis osv erbjuds för en nätt summa förutom de grejor man kan fynda bland. Missa inte att köpa en lott för att få chans på lite ny- och hembakt bröd. Fri och organiserad parkering. Välkommen!!!

//P.

Resultat fredag

Sperlingsholm-GIF/VIF 1-1
Målskytt GIF/VIF: Lukas Andersson

Äntligen har samtliga Laholmslag sommaruppehåll. Jag kommer någon gång under uppehållet att summera Laholmslagens instaser efter halva serien.

//P.

Resultat onsdag

Slöinge-RGIF 4-1
Målskytt RGIF: Stefan Rådlund

Giffen förlorade jumbofinalen i fyran klart och ligger hjälplöst sist.

//P.

RSS 2.0