Välkommen på gala!

 

Inbjudan till Fotbollsgalan på Strandhotellet den 11/2 har skickats ut till samtliga fotbollsföreningar inklusive domarklubben. Hoppas att så många som möjligt kan och vill komma och vara med om en kväll som blir minst lika bra som den föregående galakvällen. Det bjuds på bubbel, tvårätters meny, musik och prisutdelning.

I år görs anmälan individuellt och varje förening (lag) har inga fasta platser. Då alla föreningar inte fyllde sin kvot sist tycker Strandhotellet att principen först till kvarn är bättre för att så många som möjligt som vill och kan ska få chansen att deltaga. Antalet platser på galan är begränsat.

Anmälan görs på https://billetto.se/events/lts-fotbollsgala-2017  

Man fyller i vilken förening man tillhör för att förenkla vid bordsplaceringen.

Passar också på att påminna om att ta med legitimation. Varje förening ansvarar för att personer under 18 år avviker då galamiddagen är över.

Hör av er vid frågor.

Hoppas att vi ses!

/Plogen


.

 

LFK:s tränare i podden

Gå in och lyssna på LT:s sporteportars samtal med Laholms FK:s tränare Peter Åberg i veckans avsnitt av LT-sportens podcast här. Åberg pratar 2016 och 2017. Dåtid, framtid och nutid. Vi får dessutom svar på mycket frågor kring satsningen på akademilag.
 
//P.

RSS 2.0