Zeqiri klar för LFK

Laholms FK förstärker offensiven ytterligare när anfallaren/yttern Gjenis Zeqiri ansluter från Snöstorp Nyhem FF.
 
– Det är en genombrottstark och teknisk spelare. En spelartyp vi saknat i truppen. Han har stor potential. Det är en spelare som kan bryta mönstret. Det kan bli lite mycket bolltouch ibland men det ska slipas bort, säger LFK:s sportchef Peter Åberg.
 
Är truppen komplett nu?
 
– Det kan bli någon ytter/anfallare till då vi går över mer till en 4-2-3-1-uppställlning i år. Det är upp till Kalle och David (tränare Björklund och Silvandersson) att bestämma. Men det ser redan väldigt bra ut, säger Åberg, som är nöjd med LFK:s situation.
 
– I och med att Astrio åkte ur och Snöstorp Nyhem drog sig ur är vi det enda division 3-laget i närområdet. Det har hört av sig spelare och hör fortfarande av sig spelare som vill komma och provträna. Så har det inte varit på samma sätt tidigare år.
 
Senaste spelare att lämna LFK är vänsterbacken/vänstermittfältaren Erik Gunnarsson.
 
– Han har tappat motivationen för fotboll och har slutat, säger Åberg.
 
Både Ysby BK och BK Walldia lär vara ute efter EG:s påskrift men ännu har inget av gängen lyckats med värvningsförsöken.
 
I övrigt rapporteras att Pauline Malm skrivit på för LFK efter att det senaste året spelat i WRY. Hon har tidigare tillhört K/HFF och K/S. Hon har dock flyttat till Stockholm och är inte disponibel under våren.
 
– Lite synd då hon gjorde bra ifrån sig hos oss. En snabb, orädd och formbar anfallare. Vi har henne kvar på papper och kan nyttja henne när hon är hemma, säger Åberg.
 
I övrigt är det lugnt i damtruppen. Spelare från flicklaget har flyttats upp.
 
Det är inte klart vilka serier U17 och U19 kommer att spela i än. Anmälningstiden varar januari ut.
 
Ola Nilsson, senast Hasslöv/Skottorp, är ny huvudtränare för truppen. Till sin hjälp har han Per-Ola Pålsson.
 
U17 ersätter K/HFF i Allianscupen. K/HFF väljer att hoppa av för att bygga en ung och till stora delar ny trupp i lugn och ro. Allianscupen inleds den 2 februari.
 
//P.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ysby har fyllt truppen för iår o kommer inte värva mer, undantag för spelare som kommer få direkt in i startelvan o de skulle inte Erik göra i ysby just nu

2019-01-22 @ 19:36:28
Postat av: Anonym

Lol.

2019-01-22 @ 21:44:55
Postat av: Stellan Sturesson

De e kul du fortsätter såhär Plogen!!

2019-01-23 @ 15:08:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0