Resultat helgen

Träningsmatcher:
 
Lördag:
 
IS Halmia-LFK 2-3 (1-1)
Mål LFK: Otto Nilsson, Charlie Boson, Viggo Persson
 
Stark defensiv insats av LFK mot ett bolltrillande Halmia. De rödvita hade bollinnehavet i sort sett hela matchen. Men LFK kämpade och slet och skapade en del i omställningar och i djupledsspelet.
 
Alla tre målen kom efter inspel från kanten. Nye Gjenis Zeqiri stod för tre assist. Bäst på plan var dock Jesper Wennström i LFK:s backlinje. Nyckeln till segern var effektiviteten framför mål, som var betydligt bättre än hos ISH.
 
HGH-SBK 2-1
Mål SBK: Oscar Gustafsson
 
SBK:s första förlust 2019 kom mot nya division 7-laget HGH (Harplinge, Gullbrandstorp, Haverdal). SBK förde spelet men skapade inte så mycket chanser sett till bollinnehavet.
 
– Ändå hade vi betydligt fler chanser än dem. Men vi satte dem inte. Svag förlust av oss, kommenterar SBK-tränare Conny Strömberg.
 
SBK saknade sin bäste spelare Besart Mazreku. 
 
K/HFF-Hjärnarps GIF 1-3
Mål K/HFF: Simon Hansson
 
Söndag:
 
HIS-Trönninge IF 3-0 (0-0)
 
HIS är fortfarande utan seger under 2019. Tredje förlusten kom mot seriekonkurrenten Trönninge IF. TIF har spetsat till truppen med ett par sena nyförvärv. Jonathan Alverus och Jonathan Pfeiffer, mittfältssnidare respektive målskytt, båda senast BK Astrio, gör TIF till en farlig joker i sexan i år.
 
SIF-Kvibille BK 0-1 (0-0)
 
Det var bägge gängens andra träningsmatch. Med tanke på att SIF inte spelat på en månad stod de gröna för en imponerande insats. Det såg stabilt och rejät ut. Fysiskt stod SIF:arna upp väl mot Kvibille. Gästerna hade mest boll men SIF försvarade sig väl och skapade ett antal klara målchanser på sina omställningar.
 
 
I helgen drar DM igång för kommunens allra flesta gäng.
 
//P.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Markaryd - GIF/VIF
5-1

2019-02-28 @ 06:07:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0