Resultat helgen

Sjuan:
 
KIK-Haverdals IF 1-3 (0-1)
Mål KIK: Arnon Khamphuak
 
En jämn match där KIK kämpade på bra men där Haverdal var lite vassare. KIK har blandat och givit under säsongen och slutar tia i tabellen. Haverdal blir nia. Morgan Karlsson trivs väl som tränare i Knäred och gör nästa år sin tredje säsong i klubben.
 
VBoIS-Unnaryds GoIF 1-1 (0-1)
Mål VBoIS: Felix Eriksson
 
VBoIS har gjort en bra avslutning på serien. 1-1 mot seriesegrande Unnaryd i epilogen imponerar. BoIS blir sjua i serien. Tränaren Mirro Liliengren säger sig nu ha hittat sättet Våxtorp ska spela på och han är fast besluten om att göra BoIS till ett topplag nästa säsong. Han fortsätter alltså.
 
SBK-Roj Ava FF 5-2 (1-1)
Mål SBK: Besart Mazreku 4 (en straff), Kenan Ramadani
 
Efter en svag första halvlek av SBK var det inget snack i andra. Tack vare sina fyra mål vann Besart Mazreku skytteligan i sjuan på 26 inprickade bollar. Tredjeplatsen är SBK:s bästa notering sedan 2005. Inför säsongen trodde många att seriesegern skulle stå mellan Unnaryd och SBK. Örnia var dock för starka. Roj Ava slutar jumbo.
 
Stefan Mårtensson slutar som tränare men finns kvar i SBK som lagledare och spelare. Rutinerade Conny Srömberg kommer träna moderklubben tillsammans med Nijazi Behrami, som blir kvar.
 
Sennans IF-RGIF 2-0 (1-0)
 
RGIG lyckades inte besegra Sennan trots att man spelade med en spelare mer i 35 minuter. Sennan slutar näst sist. RGIF blir femma i tabellen.
 
Freddy Pettersson slutar som tränare i Giffen efter bara en säsong. Detta då han köpt hus i Haverdal och redan sedan tidigare arbetat i Halmstad. Han kommer istället att bli ungdomsansvarig i VGLT. Tim Wikström fortsätter. Kanske med stöttning av det naturliga valet Fredrik Johnsson?
 
IS Örnia-YBK 0-1 (0-0)
Mål YBK: Rushd Massad
 
YBK stod för en heroisk insats när Örnia besegrades med 1-0. Anmärkningsvärt var att evigt unge Magnus "Snoddas" Karlsson startade på topp med sonen Kalle. 
 
YBK blir sexa i tabellen. Örnia slutar tvåa. Det hade räckt med seger för ISÖ för att ta förstaplatsen. Förlusten var Örnias blott andra under säsongen. Örnarna ledde länge segern men har som vanligt varit svagare nu i höst efter att innebandyn drog igång. Därför kunde Unnaryd gå om och ta hand om förstaplatsen.
 
Om Tomas Karlsson blir kvar som tränare är inte bestämt än.
 
 
Övriga lag:
 
LFK – Åberg slutar som tränare för herrarna efter sex säsonger. Ingen ersättare klar än.
 
GIF/VIF – Det är inte bestämt om Kim Gustafsson gör sin femtioelfte säsong i moderklubben än. 
 
LTIK – Ulf Wernersson och Andreas Martinsson fortsätter.
 
SIF – Mikael Gustafsson slutar i förtid efter två säsonger pga förändrad arbetssituation. Ingen ersättare klar.
 
LFK Akademi – I nuläget inte klart om David Silvandersson fortsätter.
 
HIS – Håkan Magnusson slutar efter en säsong då han under året fått en biträdande rekorstjänst som kräver mer av honom i arbetet. Han blir istället sportchef för U-sektionen i Ängelholms FF.
 
K/HFF – Johan Nilsson slutar efter fyra säsonger. Stannar eventuellt kvar som spelare. Ingen ersättare utsedd.
 
//P.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0