Förslag på seriesammansättning

Hallands FF:s förslag på seriesammansättning 2019 har kommit. Föreningarna har fram till den 13/11 på sig att komma in med synpunkter.
 
Utöver BK Walldia är även Andersbergs IK nygamla i division 7. AIK är dock satta i mellersta sjuan. HFF föreslår tre sjuor med sju lag i varje serie. Det ska spelas trippelmöten. Det blir utesultande derbyn i södersjuan som det är just nu. K/HFF är nya från sexan.
 
I södersexan är Unnaryd, Örnia och FC Falkagård nya underifrån. FC Astrio kommer ner från femman.
 
I femman är LTIK nya från sexan. Både Sperlingsholm och Rinia fick plats. Detta då Åsa klarade kvalet till trean. Det gjorde i förlängningen att Arvidstorp fick plats i norrsexan med sin tredjepats i sjuan. SBK missade division 6-platsen på sämre kvot än AIK. Getinge och Skrea är nya i femman från fyran.  

I fyran får GIF/VIF en härlig utmaning i Mats Jingblad-ledda BK Astrio som kommer ner från trean. Bua, Värö och Derome/Åskloster är nya från femman.
 
Se hela seriesammansättningen här.
 
På damsidan har K/HFF tackat nej till sin division 3-plats. Det blir således samma laholmslag i fyran som ifjol. Utöver K/HFF även VGLT, Våxtorp/HaSko och WRY.
 
LFK herr och LFK dam är inte inplacerat i någon seriesammansättning än då de spelar i svenskas serier.
 
//P. Kommentarer
Postat av: Peter W

Bra jobb Johan.
Keep up the good woork.

2018-11-07 @ 09:03:34
Postat av: Anonym

21 Laholms-derbyn på en säsong! När fan hände det sist?!

2018-11-07 @ 13:39:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0