Resultat helgen

Lördag:

Skrea IF-SIF 4-1 (0-1)
Mål SIF: Petter Gustafsson

Stark första halvlek av SIF. Ledningen kunde varit större i paus. I andra kunde Skrea ta över mer och mer för varje mål.

RGIF-Getinge IF 0-8 (0-4)

Som väntat storseger för division 4-laget Getinge, som var bättre på det mesta.

LFK Akademi-Snöstorp Nyhem FF 1-3 (1-0)
Mål LFK: Adam Vernersson (straff)

Stark defensiv insats av LFK Akademi. 1-0 i paus mot SNFF imponerar och division 3-laget fick ta i för att vända och vinna i andra.

Unnaryds GoIF-GIF/VIF 2-1 (2-0)
Mål GIF/VIF: Charlie Boson

Ja, hur kunde GIF/VIF förlora mot division 7-laget Unnaryd? GIF/VIF underskattade sin motståndare och kunde legat under med 4-0 i paus. I andra spelade GIF/VIF ut Unnaryd utan att få in mer än en boll.

Matchen spelades på ett glashalt Hinneryds IP och borde nog aldrig blåsts igång.

Unnaryd satsar på att klippa två serier på två år med nya tränarduon Andreas Enggren (dessutom målvakt) och Nehat Bregaj (skyttekung). Med sig har även Nehat fått kompisen Vildan Raskaj. Kompetent offensiv lirare som tidigare tillhört bl a LFK.

Träningsmatch:

Strömsnäsbruks IF-KIK 9-4 (2-2)
Mål KIK: Adam Jönsson, Sixten Jönsson, John Karlsson, Abdulmunem Asaad

Söndag:

DM:

Hyltebruks IF-LFK 1-5 (1-1)
Mål LFK: Ardian Berisha 2 (en straff), Max Sjöstrand, Marcus Nilsson, Fredrik Johnsson

LFK gjorde en bra match. Segern grundlades i ett stort bollinnehav. Då ordinarie målvakter Rasmus Lundgren (sjuk) och Markus Johansson (ryggskadad) var indisponibla fick utespelare Lucas Ragnarsson vakta målet och det gjorde han bra.

K/HFF-Simlångsdalens IF 4-4 (1-1)
Mål K/HFF: Martin Jönsson, Fredrik Junefalk, Kim Frank, Oliwer Nilsson

K/HFF låg under hela matchen och visade moral när både 1-3 och 2-4 till slut mynnade ut i ett oavgjort resultat.

Slöinge GoIF-LTIK 0-4 (0-1)
Mål LTIK: Emil Jönsson, Victor Johansson, Anton Herrstedt, Simon Vedin

Som matchen artade sig kunde LTIK vunnit med ett par bollar till. I första hade även Slöinge chanser men LTIK hade fler.

YBK-IF Centern 1-9 (0-3)
Mål YBK: Emil Axelsson

Spel mot ett mål i 90 minuter. Centern lär bli ett topplag i femman i år. Ljusglimten i YBK var bl a Emil Axelssons snygga lobb från halva plan.

Båstads GIF-SBK 5-2 (1-2)
Mål SBK: Arnon Khamphuak, Nderim Peci

Läs om några av matcherna på LT:s hemsida. Om samtliga matcher läser ni i tidningen.