DM lottat

DM är lottat. Två lag från varje grupp går vidare.
 
BK Walldia hamnade i grupp 2 med Örnia, Rinia och Unnaryd. Tre bra matcher för BKW. Visst blir man underdog men man slapp de stora drakarna och kan skrälla.
 
Laholms FK hamnade i grupp 3 där man bör gå vidare tillsammans med IS Halmia. Sperlingsholm och Trönninge är övriga lag i gruppen.
 
Genevad/Veinge IF hamnade i grupp 4. En tuff grupp där Leikin och Alet lär bjuda på motstånd. Omstartade Andersberg ingår också i gruppen.
 
Ränneslövs GIF och Kornhult/Hishult FF hamnade i en av en svagare grupperna, på pappret åtimnstone. IS Halmia Academy är favorit i grupp 5. Mellan K/HFF, RGIF och Vapnö blir det öppet om andraplatsen.
 
I grupp 6 hittar vi Lilla Tjärby IK, som får tre bra matcher mot Kvibille, Hyltebruk och Oskarström. Division 4-lagen KBK och Hylte favoriter men det finns kanske möjligheter för LTIK att knipa en andraplats.
 
Hassövs IS är med i grupp 7 där Centern är favorit. HGH FC och Sennans IF ska HIS normalt klara och då lösa en andraplats och avancemang.
 
Skottorps IF blir underdog i matcherna mot Böljan och Getinge. Även Slöinge ingår i gruppen. Ingen omöjlighet för SIF att avancera.
 
Skogaby BK, Knäreds IK, Ysby BK, LFK Akademi och Våxtorps BoIS deltar inte i DM i år.
 
Grupperna i sin helhet:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0