Resultat helgen

Lördag:
 
Sjuan:
 
Unnaryds GoIF-SIF 1-4 (0-2)
Mål SIF: Johan Green 3, självmål
 
Skottorp tvingades göra flera ändringar i laget när man som enda Laholmsgäng lirade på studentdagen, till råga på allt i Unnaryd. Det var lite virrigt inledningsvis och hemmalaget hade några möjligheter. Johan Greens inträde i laget och hans målskytte löser nervknutarna. Han gjorde SIF:s tre första mål i matchen och ligger tvåa i skytteligan på tolv mål (två bakom Otto Nilsson i YBK). För SIF var segern viktig. Nu behåller man luckan nedåt till LFK akademi och Sperlingsholm.
 
Söndag:
 
Sexan:
 
HIS-Oskarström IS 1-4 (1-3)
Mål HIS: Jens Larsson
 
Hasslöv var väl så bra som Oskarström spelmässigt och sett till antalet målchanser var det också jämnt. OIS var dock vassare både framåt och bakåt. Med många kvicka spelare offensivt tog man sig effektivt igenom HIS försvar och gjorde mål. Jag efterslyste lite tuffare spel i HIS bakre led med kanske någon taktisk varning för att få stopp. OIS är seriens mest positiva överraskning hittills och leder efter segern sexan.
 
Sjuan:
 
Inter FC-YBK 0-7 (0-3)
Mål YBK: Nils Carlsson 3, Lucas Alsbjer, Otto Nilsson, Daniel Pålsson, Emil Axelsson
 
YBK tog tredje raka segern och har 13-0 i målskillnad på de två senaste matcherna. Man är femma i en haltande tabell. Det är bara att mala på och se hur långt det räcker.
 
//P. 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Resultat ikväll??

2017-06-12 @ 20:57:08
Postat av: Anonym

2-0.

2017-06-12 @ 21:14:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0