Lördag:

Tvåan:

Sävedalens IF-LFK 3-3 (2-3)
Mål LFK: Jonatan Eriksson, Rasmus Liedman, sjävmål

LFK hämtade sig sedan bottennappet i förra omgången då man nu mötte Sävedalen - det enda lag man tidigare besegrat. Inställningen var åter på plats och LFK hade 3-2 i paus efter en riktig vilda-västern-halvlek där allt gick in.

Det dröjde till matchens slutskede innan Sävedalen kvitterade. LFK rensade bort en boll på mållinjen. Men assisterande gick in och viftade för mål trots att han inte var i linje och omöjligt kunde se. Ett på många sätt kontroversiellt domslut som gjorde att LFK tappade två poäng.

BKW-Andersbergs IK 1-1 (0-0)
Mål BKW: Bujar Mazreku (straff)

BKW gjorde en taktiskt bra match mot AIK. När gästerna fick en spelare utvisad efter två gula i andra gick hemmalaget ner sig lite och AIK kunde ta ledningen genom sin vane målskytt Fatlind Berisha. Mot slutet av matchen kunde BKW dock kvittera då Bujar Mazreku satte en straff i nät sedan Jonathan Roslund blivit ruffad. En värdefull pinne för BKW mot tabelltvåan AIK.

KIK-Unnaryds GoIF 2-0 (1-0)
Mål KIK: Leo Axelsson, Jonathan Petersson

Detta var KIK:s match från början till slut. Resultatet var i underkant sett till matchbild och målchanser.

Harplinge-RGIF 2-2 (0-0)
Mål RGIF: Daniel Petoletti (straff), Johan Nilsson

Krysset kan räknas in som en förlust för Giffen som hade två bollar i virket, brände två straffar och fick se Harplinge kvittera på stopptid. Grönvitt får glädjas över säsongens bästa spel.

Sjuan:

SBK-LTIK 0-8 (0-3)
Mål LTIK: Olle Günther Hanssen 2, Simon Vedin, Emil Jönsson, Daniel Hellsten, Pontus Larsson, Ahmad Jafari (straff)

En ensidig historia där LTIK hade väldigt mycket boll och skapade oerhört många målchanser. 6-0 efter 20 minuters spel hade inte varit ologiskt sett till hur det såg ut. Grunden till det var Olle Günther Hanssens tidiga nickmål efter hörna.

LTIK hade istället 6-0 efter timmen spelad och gjorde sedan fyra byten. Mot slutet kom även sjuan och åttan. 8-0 genom målvakt Ahmad Jafari, som van straffskytt i B-laget gjorde han nu sitt första mål i A. Mäktigast var annars Günther Hanssens motläggsskott i mål samt Emil Olssons projektil upp i nättaket.

SIF-Sennans IF 3-5 (3-3)
Mål SIF: Oskar Moberg , Robin Palm

SIF stod för en stark upphämtning när man kom tillbaka till 3-3 efter 3-0-underläge i första halvlek. Pausvilan kom dock mycket oläligt för Skottorp, som inte kom upp i samma nivå efter paus och föll med 3-5.

Vapnö IF-VBoIS 3-3 (1-2)
Mål VBoIS: Filip Haraldsson, Olof Karlén, Lucas Persson

VBoIS släppte in två sena mål mot Vapnö och tappade därmed till 3-3 och även viktiga poäng i toppstriden.

Söndag:

Galtabäcks BK-GIF/VIF 2-3 (2-1)
Mål GIF/VIF: Robin Möller, Charlie Boson, Leo Gustafsson

GIF/VIF tog en viktig seger i kampen om nytt kontrakt i femman. Man kom ut starkt till andra halvlek och vände på steken. Mot slutet lyckades man slå ifrån sig och hålla emot. Andra raka segern för GIF/VIF.

IS Halmia Academy-K/HFF 8-1 (5-1)
Mål K/HFF: Jesper Markow

Halmia var effektivt i serfiefinalen mot KHFF och hade 3-0 på tre chanser efter kvarten spelad. KHFF gjorde 1-3 men när ISH gjorde ytterligare två mål innan paus blev så klart andra halvlek en transportsträcka.

Halmias akademilag passar KHFF mycket illa. På fyra försök har KHFF fyra förluster. Skogslaget riktar nu in sig på andraplatsen bakom ISH. Om den fajtas man med Dalen. Simlångsdalen och ISH möts i nästa omgång. KHFF saknade semestrande Jonte Jacobsson och Martin Jönsson, mycket.