Mål LFK: Christoffer Arvidsson, Rasmus Liedman

I och med derbyförlusten är LFK ute ur division 2 och får starta om i trean nästa säsong.

BKW-GIF/VIF 0-3 (0-1)
Mål GIF/VIF: Charlie Boson 3 (en straff)

Då Böljan samtidigt vann halkade BKW ner under strecket. Största segern var dock att man fick ihop 16 spelare till matchen och förhoppningsvis kan avsluta serien på ett värdigt sätt. GIF/VIF:s läge ljusnade ytterligare. Laget tog fjärde raka segern och är uppe på femte plats. Det är sex poäng till BKW under strecket och två omgångar kvar. Charlie Boson gick med sitt hattrick upp i skytteligaledning på 19 mål. Han passerade därmed BKW:s spelande tränare Besart Mazreku på 17 (avstängd i derbyt efter tre gula).

HIS-Norvalla IF 1-2 (0-0)
Mål HIS: Kalle Pålsson

HIS fortsätter att avsluta säsongen på ett bra sätt trots att man redan åkt ur. Förlusten var HIS åttonde (!) med blott uddamålet.

KIK-RGIF 3-2 (3-0)
Mål KIK: Jonahan Petersson 2 (en straff), Gustav Karlsson
Mål RGIF: Visar Demaj, Henrik Olsson

Båda lagen har redan säkrat fortsatt division 6-status.

Harplinge IK-K/HFF 1-4 (1-2)
Mål K/HFF: Johan Nilsson 2, Martin Jönsson, Fredrik Junefalk

K/HFF återtog andraplatsen från Dalen med två omgångar kvar. IS Halmia Academy har redan säkrat seriesegern. K/HFF har ett jätteläge att ta platsen med tre poängs försprång då man möter jumbon Unnaryd och nästjumbon Falkagård i de avslutande matcherna. Dalen möter Giffen och Harplinge.

Sjuan:

SIF-LTIK 1-9 (1-3)
Mål SIF: Kadir Siray
Mål LTIK: Simon Vedin 5, Håkan Karlsson 2, Emil Jönsson, Anders Jönsson

LTIK:s vinst innebär att klubben säkrade seriesegern med två omgångar kvar att spela. LTIK har aldrig tidigare vunnit en serie med A-laget trots att man varit uppe i fyran och vänt (kval varje gång). LTIK saknade fyra tongivande spelare till matchen mot Skottorp. De gröna saknade dock sanslösa 13 spelare. Det var således ett mycket åderlåtet SIF som ställdes på benen.

Det var lite stelt och nervöst på sina håll i LTIK. Man ville ju så gärna säkra förstaplatsen redan nu. SIF låg lågt och kämpade väl. Gav inte LTIK något gratis. SIF reducerade också till 1-2. 3-1 innan paus. I andra halvlek orkade det gröna hemmalaget i ungefär en kvart innan LTIK kunde ta över fullständigt sista halvtimmen. Simon Vedin hade stor show när han gjorde fem mål och gick upp i skytteligaledning. Äkta hattrick på fem minuter går inte av för hackor.

Skuggan BoIS-VBoIS 2-3 (1-2)
Mål VBoIS: Oskar Nilsson, Lucas Persson, Jesper Mårtensson

VBoIS har endast en match kvar. Man möter Sennan i nästa omgång. BoIS blir som bäst trea i tabellen. En plats värd att kämpa för om det händer grejer uppåt i seriesystemet.

SBK-Haverdals IF 3-1 (2-1)
Mål SBK: Arnon Khamphuak 2, Musse Salem

Segern var SBK:s tredje för säsongen.

Vapnö IF-YBK 3-0 (1-0)

I och med förlusten står det klart att YBK slutar på en hedrande sjätte plats i serien.