Resultat Kristiflygare

Onsdag:

Tvåan:

LFK-IS Halmia 0-0

Efter en första halvlek där LFK fick försvara sig mycket och gjorde det bra, ISH skapade bara en farlig möjlighet - frispark från Max Eggertsson som Rasmus Lundgren styrde i ribban, kunde LFK jämna ut spelet efter paus. Anton Jonsson kom in och gjorde årsdebut och tillförde LFK:s offensiv kraft och finess. Jonatan Eriksson fick LFK:s bästa möjlighet när bollen damp ner och han drog till på chans och fick se avslutet gå över ribban.

Mot slutet skapade Halmia två bra möjligheter genom Patrik Ingelsten. Rasmus Lundgren i hemmamålet klarade dock och blev poängräddare för LFK. Bäst i svartvitt sett till hela matchen var dock Alfred Karlsson som var en gigant på LFK:s mittfält. Tillbaka från start var också mittbacken Erik Pålsson och det kändes tryggt.

K/HFF-Alets IK 4-1 (1-0)
Mål K/HFF: Andeas Johansson, Fredrik Junefalk (straff), Jonatan Jacobsson, Samuel Markow

Lite stora siffror med tanke på att spelet var jämnt och bollen var mer hos Aleiter än hos K/HFF:are. Skogslaget har dock mycket spets och var vassare när lägena dök upp. Förra säsongen hade K/HFF svårt för Alets typ av fotboll (läs: två förluster mot ISH Academy). Till i år verkar man dock ha lärt sig läxan och K/HFF ser svårtstoppat ut i division 6. Just nu är det bara Simlångsdalen som utmanar.

Harplinge K-KIK 1-2 (1-1)
Mål KIK: Jonathan Petersson 2 (en straff)

Jämn och tät match där spelet böljade. Harplinge inledde bäst innan KIK tog över mot paus. Jonathan Petersson kvitterade till 1-1 i mitten av första och gjorde 2-1 i andra halvlek. I samband med det målet fick HIK en spelare utvisad efter två gula kort och med en man mer tappade KIK sista halvtimmen, men man lyckades hålla undan. Det kunde blivit fler mål åt båda håll.

Torsdag:

Löftadalens IF-GIF/VIF 2-2 (1-0)
Mål GIF/VIF: Charlie Boson, Oskar Hemhagen

Löftadalen tog ledningen på straff innan GIF/VIF vände med två mål. Löftadalen kvitterade med ett sent och billigt mål.