Resultat helgen

Lördag:

BKW-Torup/Rydö FF 1-0 (1-0)
Mål BKW: Johan Green

Rättvis seger för ett bra BKW som manövrerade ut det fysiska motståndet med sin spelskicklighet. Resultatet var i underkant. Bl a missade BKW en straff.

Lidhults GoIF-SIF 6-0 (3-0)

Unnaryds BoIS-VBoIS 6-0 (2-0)

GIF/VIF-Getinge IF 0-1 (0-0)

GIF/VIF var klart bäst i första halvlek och borde gjort ett par mål. Bl a missade man en straff. I andra halvlek spelade Getinge upp sig något och gjorde mål på straff. Getinges seger var dock på intet sätt rättvis sett till hur matchen såg ut.

Mål LFK: Erik Gunnarsson 2, Hannes Persson

LFK fick viss upprättelse efter den usla insatsen mot Dalen. Man gjorde vad som krävdes och besegrade två division 3-lag. Därmed slutade man femma av åtta lag i träningsturneringen. Hässleholms IF vann cupen.

Söndag:

DM:

RGIF-Gullbrandstorps AIS 2-2 (1-0)
Mål RGIF: Johan Nilsson, Visar Demaj

Relativt jämn match där RGIF ändå låg närmast segern. Man hade både 1-0 och 2-1 och flera möjligheter att avgöra mot slutet av matchen.

YBK-Oskarström IS 0-2 (0-0)