Resultat helgen

Träningsmatcher:
 
Lördag:
 
SIF-SBK 2-0 (1-0)
Mål SIF: Pontus Johansson, Simon Falk
 
SBK var det bättre laget i första halvlek och hade totalt sett mest boll. Borde gjort något mål mot slutet. Men Pontus Andersson i SIF:s kasse var mycket bra. SIF saknade flera spelare (fler etablerade än SBK) och låg rätt, spelade rakare och tog tillvara på sina målchanser. SBK släppte fram flera 16-åringar som gjorde bra ifrån sig.
 
Älmhults IF-LFK 0-1 (0-0)
Mål LFK: Hannes Persson
 
Jämn match där LFK växte efter paus och tog en välförtjänt seger. Försvarsspelet fungerade bra och anfallsspelet helt okej i andra halvlek.
 
Markaryds IF-K/HFF 2-4 (2-3)
Mål K/HFF: Fredrik Junefalk, Jonatan Jacobsson, Anton Karlsson, Johan Nilsson
 
Prestigeseger för K/HFF, som gjorde en bra match och har inlett försäsongen på ett övertygande vis. Markaryd är inte samma Markaryd som förr. Man spelar i division 4 (motsvarande division 5 i Halland) kommande säsong och börjar om med ett nytt och ungt lag.
 
BKW-Trönninge IF 7-2 (4-0)
Mål BKW: Besart Mazreku 2, Petter Gustafsson 2, Kenan Ramadani 2, Bujar Maxreku
 
BKW var fullständigt överlägset och siffrorna kunde blivit ännu större. Man balanserar dock på en skör lina med en elva som håller hög klass. Efter det finns inte mycket att ta av.
 
GIF/VIF-Kvibille BK 1-3 (0-1)
Mål GIF/VIF: Charlie Boson
 
Bra match av GIF/VIF. Man var värda ett kryss mot välorganiserade KBK. GIF/VIF hade en mycket fin period i mitten av andra där man borde fått mer utdelning än den kvittering Charlie Boson dunkade upp i nättaket. Mot slutet gjorde KBK två snabba mål efter slarv i GIF/VIF.
 
//P.

Kommentarer
Postat av: Anonym

LFK - VBois 7-0

2016-03-01 @ 23:13:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0