Match tisdag

Femman:
 
Genevad/Veinge IF-Väröbacka GIF kl 18:45, Veinge IP
 
//P.

Kommentarer
Postat av: Anonym

1-2 (0-1)
Charlie

2016-04-26 @ 21:08:16
Postat av: Anonym

givvif var bra men hade mycket oflyt

2016-04-26 @ 22:48:57
Postat av: Veteran

Oavgjort hade kanske varit rättvist. Men GIF/VIF vann 1:a halvlek, medan Värö vann andra lite, lite tydligare. Kändes som om Värös rutin från högre serie tog ut sin rätt, lyckades ganska bra med att spela av matchen efter sitt 2-1 mål. Sen kan man alltid kommentera domarens insats. Men misstagen (väldigt få) var fördelade till båda lagens nackdel, så det var helt ok. En domare får ju också göra misstag, och i detta fallet var det ganska få. Men ett råd till domaren (i all välmening, ingen sågning eller ngt sådant), ta det lite lugnare, sätt dig själv inte så mycket i fokus. Då kan du bli riktigt bra och avancera i seriesystemet. Lite mer känsla och ödmjukhet, du gör det bra till 85-90%. Men lite mer känsla kan behövas. Totalt sett hade nog Värö lite fler farliga chanser än GIF/VIF. Men som sagt/skrivet, oavgjort hade inte varit orättvist. Såg kommentaren om oflyt, men noteras skall att Värö nog hade fler riktigt farliga målchanser. Dessa avvärjdes dock av planens lirare John Novak i GIF/VIF kassen. Vilka räddningar har stod för!!!!! Noterade också att en sydhallandsfostrad spelare hade blå Värötröja, Simon Carlsson (Nr13) med moderklubb K/H FF.

2016-04-27 @ 01:01:47
Postat av: P

Håller med om i princip allt ovan. Oavgjort hade varit mest rättvist. GIF/VIF var lite bättre spelmässigt. Skulle något lag vinna var det dock Värö, som skapade mest och ju också hade ledningen två gånger om.

Novak stod för minst tre högklassiga räddningar i hundraprocentiga lägen för Värö. Väldigt duktig i närspelet. Kan bli lite mer aktiv när det gäller att sätta igång spelet.

Jag stod hela tiden nära planen och hörde domaren lugnt och metodiskt motivera de domslut han tog och som behövde motivering. Jag tyckte att det var klockrent! Att målet GIF/VIF hade inne dömdes bort är dock helt obegripligt. Ingen i Värö hade reagerat om det godkänts. Det beslutet togs dock av assisterande och inte av huvuddomare.

2016-04-28 @ 18:17:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0