Resultat torsdag:

Sjuan:

L:a Tjärby IK-Sennans IF 3-1 (2-0)
Mål LTIK: Simon Cronberg, Simon Vedin, Olle Günther Hanssen

LTIK stod för en bra inledande timme i premiären då Sennans IF kom på besök. Simon Cronberg curlade in 1-0 efter tio minuters spel och Simon Vedin spädde på till 2-0 efter 25 då han rundade gästernas målvakt efter frispelning från Olle Günther Hanssen. LTIK borde gjort ytterligare något mål innan paus. Men det fick vänta till timmen spelad då Olle Gunther Hanssen tryckte in 3-0 efter hörna från Simon Cronberg.

Efter trean slutade LTIK spela. Sennan hade dock inte givit upp och när tränaren och gamle HBK:aren Björn Karlsson kom in på plan började det hända grejor. Sennan redeucerade och hade möjligheter till fler mål. Även LTIK hade chanser att punktera matchen, men tog den inte trots flera öppna lägen. Fler mål föll inte och LTIK tog en rättvis premiärseger.

Småtrevligt spel första timmen där Sennan endast sporadiskt var med på banan. Mindre bra avslutande halvtimmme. Men premiär är alltid premiär och nu är den avklarad för rödblåtts del. Simon Vedin var planens i särklass bäste spelare i första halvlek och kvitterar ut beröm för insatsen. Mattias Olofsson får gott betyg för det lugn han spred när det blåste snålt mot slutet. Sedan borde han gjort något mål för att vara fullt godkänd. Även mittback Henrik Nilsson var mycket bra när bollarna skulle väck på slutet. Överlag blir det dock fullt godkänt första timmen.