GIF/VIF vidare

Futsal-DM, 1/8-delsfinal:
 
Rinia IF-Genevad/Veinge IF 3-9 (1-3)
Mål GIF/VIF: John-Poul Conde 2, Jacob Björk 2, Alexander Nilsson, Charlie Boson, Jonathan Ohlqvist, Oskar Hemhagen
 
Rinia IF återstartar inför nästa säsong i division 6 norra. Laget gick som en raket genom seriesystemet (sjuan till elitfyran) innan det dock stopp för ett par år sedan och man drog sig ur seriespel. RIF har även varit mycket framgångsrikt inomhus med segrar i 24 timmars, Nyårscupen och faktiskt även i just DM.
 
Man har flera förstklassiga spelare reggade i futsal och det var på förhand svårt att veta vad man skulle komma med för lag. Yll Ramadani, Nehat Bregaj, Fidan Jashari, Fatmir Haxha och Ekrem Osmani fanns dock inte med i DM-truppen. Undertecknad känner inte till någon av de uttagna spelarna förutom Durim Mehmeti, som spelat med Halmstad FF under säsongen. Å andra sidan har jag dålig koll åt Falkenbergshållet.
 
Första halvlek blev jämn. GIF/VIF var mer effektivt än hemmalaget och gick till pausvila med 3-1-ledning. I inledningen av andra avgjorde GIF/VIF matchen med tre snabba mål. Rinia spottade upp sig på slutet och snyggade till siffrorna något. Slutresultatet skrevs till 9-3 till GIF/VIF:s fördel.
 
GIF/VIF fick avvara bland andra Dennis Delerud och Robin Möller och ställde följande lag på benen: Joacim Liljedahl, Alex Nilsson, Jacob Björk, John-Poul Conde, Charlie Boson, Noak Pettersson, Oskar Hemhagen, Jonarhan Ohlqvist, Fabian Andersson, Eduard Berisha, Anton Hemhagen.
 
I kvarten får GIF/VIF möta tuffast tänkbara motstånd i Tvååkers IF, som gick upp i division 1 i höstas. LTIK lyckades på ett bragdartat vis besegra Tvååker i fjolårets DM. Men då spelades matchen inte 2*20. 
 
Just LTIK spelar 1/8-delsfinal mot nyblivna elitfyralaget BK Astrio under tisdagskvällen. Hallägraskolan kl 20:15. Astrio har besegrat LTIK i futsal-DM såväl 2012 som 2014 och är knappast något favoritmotstånd för rödblått.
 
//P.

Kommentarer
Postat av: Anonym

gifvif blir riktigt farliga i vintercupen till helgen

2015-11-09 @ 18:18:31
Postat av: Anonym

Beror rätt mycket på hur kim formerar lagen. Dom har tre lag med.

2015-11-09 @ 18:29:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0