Resultat helgen

Träningsmatcher:
 
IFK Hässleholm-LFK 2-1 (2-0)
Mål LFK: Hannes Persson
 
Bra av LFK att hålla jämna steg med division 2-laget IFKH. LFK fick Alfred Karlsson axelskadad. Han tvingades bryta och man vet inte exakt hur allvarligt det är. "Jag har varit hos läkare. Blir det inte bättre blir det röntgen. Just nu kan jag knappt röra axeln", meddelade Affe mig över fb tidigare idag. Ett tufft avbräck för LFK, som inte fått igång det fina nyförvärvet Anton Jonsson, som har känning i ett knä. Mot IFK fick LFK spela stora delar med Lucas Pettersson (-98) och Victor Johansson (-99) på innermittfältet.
 
Hinneryds IF-KIK 2-4 (2-3)
Mål KIK: Emanuel Hultberg, Leo Axelsson, Sigge Jönsson, Joel Åkesson
 
KIK saknade på nytt flera av sina mer givna spelare. På grund av manfallet tvingades man lämna återbud til fredagens match mot LFK B. KIK-tränare Ulf-Göran Bengtsson var nöjd med sitt lags målfabrikation.
 
Trönninge IF-VBoIS 1-5
Mål VBoIS: Johan Bengtsson, Ismail Kurt, André Larsen, Oskar Nilsson, Lucas Persson
 
Imponerande resultat av VBoIS. 
 
YBK-GIF/VIF 1-1 (0-0)
Mål YBK: ?
Mål GIF/VIF: Charlie Boson
 
Första matchen utan förlust för YBK:s del. GIF/VIF vilade flera av sina mer etablerade namn. Från den elva som avslutade seriespelet ifjol fanns bara Kewin Hansen och Charlie Boson samt målvakten Dan Boson med från start. Det är dock nya givar i år och GIF/VIF har en bred och stak trupp. Därför tycker jag att det var starkt av YBK att hålla jämna steg. 
 
LTIK-HIS 2-0 (1-0)
Mål LTIK: Emil Jönsson (straff), Conny Strömberg
 
Vid den här tidpunkten på säsongen ska man passa sig för att dela upp i A- och B-lag. I den här matchen valde dock både LTIK och HIS att vila ett antal av de spelare som fått mycket speltid hittills under försäsongen. Spelmässigt var HIS minst lika bra som LTIK. Under den första timmen hade man dessutom ett större bollinnehav än rödblått. Det var dock LTIK som skapade de hetaste chanserna. 1-0 i mitten av första. Conny Strömberg gjorde en fin löpning efter hörna, blev knuffad i skottögonblicket och tilldömdes straff, som Emil Jönsson säkert förvaltade. 2-0 av nämnde Strömberg efter timmen spelad på nick efter hörna. 
 
//P.

Kommentarer
Postat av: OG

G/V's mål: Charlie Boson.

2015-03-02 @ 18:57:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0