Resultat helgen

Lördag:
 
DM:
 
GIF/VIF-IS Örnia 3-2 (1-0)
Mål GIF/VIF: Charlie Boson, Dennis Delerud, Robin Möller (straff)
 
GIF/VIF klart bättre i första halvlek. Gick upp till 2-0 efter paus men tappade sedan konceptet och släppte in Önia i matchen som gjorde två raka mål fram till 2-2. GIF/VIF avgjorde på straff med bara minuter kvar att spela. ISÖ var inte nöjda att få straff emot sig, så klart, och visst var den tuff, men samtidigt inte fantastiskt billig heller. Robin Möller säker exekuator och DM-seger till GIF/VIF.
 
K/HFF-BKW 1-6 (0-2)
Mål K/HFF: Pontus Brantberg
Mål BKW: Nderim Peci 2, Kenan Ramadani, Johan Green, Bujar Mazreku, Besart Mazreku 
 
Efter matchen meddelade BKW:s tränare Edmond Qose spelarna att han lämnar som tränare på grund av sin familjesituation. Styrelsen var redan underrättad och ersättare blev mer eller mindre klar dagen efter matchen. BKW väntar med att presentera namn innan detaljerna är klara. Tanken är inte att gamle tränare Mikael Gustafsson ska ta över i första hand. Läs mer här. 
 
Matchen då? BKW har ett jättefint lag med många kompetenta lirare. K/HFF spelar tre divisioner längre ner och även om man troligen blir ett topplag i sexan var det stor skillnad. Resultatet var helt normalt och frånsett en bra inledning av K/HFF var det BKW som dikterade villkoren på plan. Kenan Ramadani och Nderim Peci var på strålande spelhumör och låg tillsammans bakom mycket i BKW:s anfallsväg.
 
Träningsmatcher:
 
VBoIS-SIF 1-0 (0-0)
Mål VBoIS: Simon Johansson
 
VBoIS ställde efter ett tufft spelschema de senaste helgerna nu upp med ett reservbetonat lag och segern var faktiskt inte särskilt rättvis. SIF var värt minst kryss.
 
Hovs GIF-HIS 4-2 (2-0)
Mål HIS: Erik Olofsson, Viktor Svensson
 
Markaryds IF B-KIK 1-4 (1-2)
Mål: Joel Åkesson, Jonathan Petersson, Kalle Svensson, Emanuel Hultberg
  
Hittarps IK-LFK 3-2 (2-0)
Mål LFK: Rasmus Liedman, Linus Wikander
 
Calle Genberg stod för ett mål och en assist för Hittarp. Skåningarna var spelförande men LFK stod upp bra och gav sig inte trots underläge med två mål.
 
Söndag:
 
SBK-Halmstad FF 3-2 (1-2)
Mål SBK: Minator Hasani, självmål, Filip Jönsson  
 
Härlig start på matchandet för SBK:s del. Man vände underläge till seger mot HFF. SBK jobbade hårt, låg tajt och spelade smart framåt. Minator Hasani blir nyttig för SBK med sin snabbhhet. En rivig spelare, jobbig för motståndarförsvaren. Noterat från matchen även att Håkan "Cralle" Johansson vaktade SBK:s mål. Han har försökt sluta i minst två säsonger, men ställer upp om man ringer. Cralle såg vass ut och verkade inte en dag över 50 i kroppen.
 
DM:
 
RGIF-Andersbergs IK 1-3 (0-2)
Mål RGIF: Erik Moberg
  
AIK lever! Andersbergs IK kommer till seriespel i år. Det bekäftade ordföranden och tränaren Zeqiri för mig efter matchen. Man har 22 spelare att tillgå i nuläget. Vildan Raskaj har kommit tillbaka från Kvibille och även anfallsesset Inel Arslanovic tränar med laget. AIK var det bättre laget totalt sett i matchen mot RGIF. Man har dock inte spelat något tidigare i år och var skärrat till en början då Giffen hade tre fin, fina möjligheter att ta ledningen. RGIF gjorde en bra match trots att flera tongivande spelare saknades (bröderna Nilsson, Jens Strömberg, Mats Lindström osv). RGIF reducerade till 1-2 genom Erik Moberg efter fint förarbete av David Ingvarsson, men kom aldrig riktigt nära en kvittering. Bäst i RGIF var som vanligt höll jag på att skriva, målvakten Niklas Nilsson.
 
//P.

Kommentarer
Postat av: Anonym

1-0 VBOIS. SIF skapadr nog 10-15 målchanser utan lycka Vbois 2-3 men dem hade bra bollinehav å ska väll så vara också. Vbois imponerade inte direkt mycket boll men Sifs nuvarande backlinje gav de inga möjligehter. SIF på väg åt rätt håll igen.

2015-03-07 @ 21:58:28
Postat av: Marcus

KIK- Markaryd B 4-1 (2-1)
Mål: Joel, Jonte, Kalle o Emanuel

2015-03-08 @ 00:31:36
Postat av: Anonym

Några spännande nyförvärv för Laholms lagen i år?

2015-03-08 @ 01:10:37
Postat av: Anonym

Dam-DM: SNFF-Laholm 5-1.
Träningsmatch:Laholm-Kullabygden 6-0.
Båda matcherna spelades idag.

2015-03-08 @ 17:33:13
Postat av: Bejje

Skogaby BK - Halmstad FF 3-2 (1-2)
Målskyttar SBK: Minator Hasani, Självmål & Filip Jönsson.

2015-03-08 @ 18:44:02
Postat av: Anonym

Presenteras Walldias nya tränare imorgon på deras träning?

2015-03-09 @ 17:57:16
Postat av: Anonym

Torsdag är tanken. Tisdagens träning löser man internt.

2015-03-09 @ 18:27:56
Postat av: P

http://plogens.blogg.se/2014/december/silly-season-2.html

Nyförvärven kan kollas in via länken. Dock inte uppdaterad på ett tag...

2015-03-10 @ 08:23:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0