Resultat onsdag

Sexan:
 
LTIK-SIF 6-0 (3-0)
Mål LTIK: Emil Olsson 2, Simon Vedin 2, Olle Günther Hanssen, Adam Johansson
 
Läs mer här.
 
K/HFF-Sennans IF 2-1 (0-0)
Mål K/HFF: Jonatan Jacobsson 2 (en straff)
 
YBK-IS Halmia Academy 2-4 (1-3)
Mål YBK: Oscar Färe, Filip Svensson

Läs mer här.
 
Tomas Karlsson:
 
Halmias största supporter heter Per Gessle. Vi låter hans musikaliska verk ta oss genom matchen mellan Ysby och just Halmia!


Dressed for success (Roxette)


Halmia kom till matchen något överklädda. Lite som om dagisfröken skulle bära balklänning på jobbet. Iklädda vita stilrena pikettröjor kom de unga pågarna i samlad trupp till Munkavallen. De gjorde allt för att imitera de stora pågarna på tv där de kom vandrandes med sänkta blickar och hörlurar i ögonen. Lite som om Avici skulle besöka Karsefors….stor komik! Själva var vi något mer laid back. Axelsson hade jeans. Ivarsson sin lokföraruniform. Han var bäst klädd.


Joyride (Roxette)


Halmia rullade boll, rullade boll och rullade boll. De hade förmodligen bollen 70% av tiden i första halvlek. Det såg ut som ett träningspass när YBK jagade runt efter bollen samtidigt som Halmia knackade runt den.

 

Tuffa tider (Gessle singel)

Trots det markanta spelövertaget var det YBK som radade upp målchanser. Frilägen, skottförsök och genombrytningar. YBK borde satt någon kasse till men det ville sig såklart inte. Istället var det Halmia som gjorde både ett och två noll.

Leva livet (Gyllene Tider)


Oscar Färe frälste YBK. Fint anfall avslutade distinkt med ett stenhårt skott i krysset. Liket fick liv, chansen till skräll fanns där. YBK gick framåt igen!


Fading like a flower (Roxette)


Halmia får hörna. Deras femhundrade. Bollen går mot första stolpen. YBK har inte placerat någon där. Normale stolphållaren Ivarsson har haltat ut med ljumsksmärtor. Undertecknad hinner inte fram. Davidsson i målet når inte heller han fram. Bollen seglar in i nätet. Ridå. Mög. Jävla skit.


Gå och fiska (Gyllene Tider)

Halvtidssnacket var polsk riksdag. Till sist gick vi bara ut och ställde oss på planen. För trötta för att säga nåt.

Det hjärta som brinner (Gyllene Tider)

YBK gav precis allt efter paus. Laget var klart sämre än Halmia som förde spelet men kämpade för glatta livet. Emil Olsen förvandlades till någon form av mittbacksmonster och Kasper Persson spelade som i trans på vänsterbacken. Davidsson i kassen tokräddade, Svensson på mitten gick på tandköttet och Axelsson på topp stångades mot allt och alla. Tappert YBK mot skickligt Halmia. Reduceringen av Filip Svensson var inte rättvis sett till spelet men välförtjänt sett till slitet hemmalaget lade ner!

Kung av sand (Roxette)

Bortalagets tränare var minst sagt intensiv och pådrivande. Han blandade uttryck som ”men för helvete” när en spelare råkade missa en boll till mer konkreta frågor som ”var är målet” till sina spelare.

Run to you (Roxette)

Kalle sprang. Kasper sprang. Festim sprang. Ingen hann ifatt den hale Halmianen som snurrade och vred in förödande 4-2

När alla vännerna gått hem (Gyllene Tider)

Åkesson plockade ner tröjor från hängare, plockade upp tejp från golvet. Själv orkade jag knappt duscha. Fick en hamburgare av en snäll tjej i kiosken. Begav mig hemåt från ett öde Munkavallen. Tanken på att jobba imorgon känns lika lockande som att tatuera pungen.


Vi kommer tillbaka. Kämpa Ysby! 

Haverdals IF-SBK 3-0

 
Lidhults GoIF-RGIF 2-1 (2-1)
Mål RGIF: Erik Moberg
 
*RGIF en man mindre från minut 32 efter utvisning.
 
//P.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Otto gjorde inte mål, de var Filip Svensson

2015-08-19 @ 22:41:48
Postat av: Anonym

Adam Johansson mål i LTIK, inte Olle

2015-08-19 @ 22:50:54
Postat av: P

Enligt LT och tränare Karlsson var det Otto.

Jo, Olle gjorde mål. Liksom Adam.

2015-08-19 @ 23:19:13
Postat av: Anonym

Karlsson har ändrat sitt referat till Filip

2015-08-19 @ 23:39:03
Postat av: P

Ok!

2015-08-19 @ 23:45:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0