Femman:

LTIK-VBoIS 2-3 (0-2)
Mål LTIK: Simon Vedin, Håkan Karlsson (straff)
Mål VBoIS: Oskar Nilsson, Anders Stam, Jesper Nilsson Öhrn

LTIK brände straff i början. Hemmalaget klart bäst första kvarten. I den 16:e bjöd hemmaförsvaret Oskar Nilsson på ett friläge som denne förvaltade. BoIS tog över. 2-0 i den 28:e minuten var inte ologiskt. Anders Stam slog hörnan som knoppades i nät av LTIK:are. Mot paus jämnades spelet ut. LTIK inledde även andra bäst. I 55:e blev Jesper Mårtensson utvisad efter sitt andra gula. BoIS målvakt kanonräddade den efterföljande frisparken från Simon Vedin. I minut 63 knoppade just Vedin in 1-2 efter inlägg från Conny Strömberg.

LTIK öste på. Men BoIS skapade den farligaste chansen då Albert Bengtsson prickade stolpen. BoIS gjorde 3-1 då Jesper Nilsson Öhrn pressade ensam på topp och träffades av LTIK:s målvakt Ahmad Reza-Jafari. Bollen studsade i nät. VBoIS Ismail Kurt blev utvisad efter två gula på kort tid i minut 80. LTIK fick straff. Håkan Karlsson gjorde 2-3. Trots ytterligare chanser lyckades inte LTIK få in bollen fler gånger och LTIK hade bjudit BoIS på matchen. En krigarseger för blåvitt. Matchens lirare: Daniel Evans, målvakt i BoIS.