BKW förlorade

Resultat fredag:

Fyran:

BK Walldia-IF Centern 0-4 (0-4)

BKW började bra. IFC tuggade sig in i matchen. Sista kvarten mot paus fick de relativt många med Wallevi-mått mätt, i publiken, se en sällan skådad kollaps från hemmalagets sida. 0-1 till IFC i minut 30, 0-2 efter hörna i minut 34, 0-3 efter frispark i minut 39 och 0-4 efter kalabalik i BKW:s straffområde efter 42 minuter. Hemmalaget var i brant uppförsbacke inför andra. Hoppet stod till ett par snabba mål. Dessa hade man också chans till att få. Men man brände hårresande - detta var inte BKW:s dag.

Tiden rann ifrån de mörkblå och IF Centern kunde rutinerat spela av andra halvlek utan att själva ha ett enda avslut på mål efter paus. Vilket man så klart inte var i behov av heller. BKW halkade i och med förlusten och Leikins seger ned till en femteplats. Förlusten mot bottenlaget Centern var förstås en stor missräkning. Nu får man hoppas lite på att resultaten ska gå med för att elitfyraplatsen (topp tre [kan räcka med topp fyra]) skall kunna nås. Just nu känns dock att sköta sitt och ta en match i taget som BKW:s melodi inför fortsättningen. Kapaciteten finns.