KIK-Torup/Rydö FF 2-6 (0-2)
Mål KIK: Jonatan Eriksson, Jonathan Petersson

LTIK-Oskarström IS 1-1 (1-0)
Mål LTIK: Casper Larsson

En ny bra insats av LTIK gav OIS första poängtappet. Gästerna kvitterade först med tio minuter kvar att spela. Ledningen innan pausvilan borde varit större. LTIK:s mål av Casper Larsson i den 45:e minuten efter framspelning från Jacob Björk.

Redan på måndag spelar LTIK match igen. Då mot Haverdal (den uppskjutna premiärmatchen). Mötet inleds kl 19 på L:a Tjärby IP.

Rödblått saknar Simon Vedin, som drog på sig sin tredje varning mot OIS. Dessutom fattas fortsatt skadade anfallarna Emil Olsson och Magnus Nilsson. Tillbaka i truppen är dock Tobias Ewertsson. Miridon Berisha förväntas också göra årsdebut i LTIK efter återkomsten till rödblått.

Mål LFK: Gabi Morad 4, Rasmus Liedman

Undertecknad kom hem från sol, värme och bad lagom för att se LFK prestera årets bästa fotboll i seriespelet så här långt. Förvisso mot det hittills svagaste motståndet. Kållered var både ihåligt och uddlöst. LFK spelade en trevlig fotboll matchen igenom och segern kunde varit större. Redan innan 20 minuter var spelade hade Gabi Morad tryckt dit två av sina kassar. 2-0 stod sig till paus. Närmast trean var Rasmus Liedman med ett hårt avslut i ribban.

LFK slog inte av på takten efter vilan. Gabi Morad gjorde 3-0 och 4-0 från nära håll innan Rasmus Liedman dundrade in femman. I matchens absoluta slutskede tröstmålade Kållered på en omställning sedan LFK varit nära sexan. Överlag en bra match av samtliga LFK:are. Personligen tyckte jag att det var trevligt att se Hannes Persson riva stora hål i Kållereds försvar med sina ständiga löpningar.

HIS-Trönninge IF 3-3 (1-3)
Mål HIS: Emil Johansson 2, Mikael Alm