Mål BKW: Petter Gustafsson 2, Albin Halimi, Nderim Peci
Mål HIS: Joel Johansson

YBK-VBoIS 0-5 (0-1)
Mål VBoIS: Anders Stam 3 (en straff), Olof Carlén, Michael Svensson

VBoIS gjorde en bra match. Det var försynen och oskärpa från BoIS:arnas sida som gjorde att YBK var med så pass länge i matchen som man var.

BoIS skapade mycket redan i första. Det var dock LFK-förvärvet Olof Carlén som spräckte YBK:s nolla på en icke-chans då han drog till från långt håll och fick se bollen hamna i nät bakom en storspelande Anton Hansson i YBK-kassen.

BoIS brände hårresande och prickade virket i inledningen av andra innan lagkapten Anders Stam satte dit 2-0 med näsan (?).

3-0 gjorde samme Stam på straff. 4-0 stod Michael Svensson för innan "Slangen" fastställde till 5-0 genom sitt tredje mål efter fin framspelning av Jim Leandersson.

BoIS spelade varierat och bra. Ska man gå efter bara den här matchen blir man defenitivt att räkna med i femman i år.

Svårt att säga något om YBK:s status. BoIS var för bra. Gulsvart hade en lite bättre period i inledningen, fram mot mitten i andra. I första och mot slutet var BoIS det klart bättre laget.

Vi får väl se "Slangens" medverkan, hattrick och bindel på armen som att han satsar vidare över den här säsongen. Viktigt för BoIS.

BoIS tränare Daniel Pålsson befann sig på semester. Med hans målsinne på plan hade BoIS vunnit med ytterligare några bollar. Inte heller YBK:s tränare och mittfältare Tomas Karlsson syntes till vid matchen.

Postat av: Mangemanet

4-1 blev det. Första 25 var helt okej resten var en kollektiv kollaps för oss i Walldia. Vispen gjorde en hel del viktiga räddningar i slutet av andra.

2014-03-02 @ 13:14:41
Postat av: Pihl, Hasslövs IS

Walldia var bättre laget dem första 25 minuterna och gjorde tre mål på tre bra individuella prestationer. Hasslöv kom in i matchen ju längre matchen gick, i kombination med att Walldia slappnade av.

Vid ställning 3-1 missade Hasslöv en straff och hade flera lägen till att göra fler mål.
4-1 från snäv vinkel av Nderim (?), bra avslut upp i första krysset, undertecknad inte beredd på det.

2014-03-02 @ 14:45:17

Heja ysby

2014-03-02 @ 15:34:00

Ysby såg vassa ut, blir nog en topplacering i år!

2014-03-02 @ 16:18:46

Vem gjorde HIS mål?

2014-03-02 @ 16:39:26

Om man läser på BKW hemsida så kan man dra slutsatsen att de inte gillar fysiskt spel? Kan bli tufft om man ska gnälla på domaren och motståndet i 4an?

2014-03-02 @ 20:48:52

Suck...

2014-03-02 @ 21:35:33

All denna avundsjuka på oss i Walldia. Kram

2014-03-02 @ 21:38:16
Postat av: Objektiv åskådare

Kul att se Hasslöv vara bäst i 60 av 90 minuter mot ett nonchalant och gnälligt Walldia. Stundtals rullade division 6 gänget ut division 4 gänget. Likaså var man fysiskt överlägsna också. Frågan är om inte dessa lag möte i femman nästa år. Bara Hasslöv lär sig göra mål på alla chanser.

2014-03-02 @ 21:53:16
Postat av: Objektiv åskådare 2

Hasslöv sög :P

2014-03-02 @ 21:58:15

Ett bakfullt Walldia dagen efter 25-årsfest vinner med 4-1. Fint så.

2014-03-02 @ 23:22:52
Postat av: Nderim

Det kändes som och möta Barcelona. Du har rätt Objektiv åskådare. Ja står på din sida :)

2014-03-02 @ 23:24:21
Postat av: Objektiv åskådare 3

Att påstå att Hasslöv var bäst i 60 av 90 minuter är skrattretande. Har vi sett samma match? I 60 minuter var inte Walldia speciellt bra, det är rätt. Men att påstå att Hasslöv därför gör en bra insats är definitivt inte självklart. Man förlorar med 4-1, märk väl.

2014-03-03 @ 20:29:10
Postat av: Objektiv åskådare 4

Angående Hasslövs match mot Walldia vill jag absolut påstå att det var 2 jämna lag som gjorde upp. Walldia bör nog se sig i spegeln istället för att läsa referatet på sin sida, för det är skrivet utan någon som helst självinsikt. Domaren höll en jämn och bra nivå matchen igenom. Hasslöv var mer fysiska och Walldia mer gnälliga. Walldias bättre spelare (2-3 st )var avgörande för vart poängen hamnade.

2014-03-03 @ 20:54:00
Postat av: Objektiv åskådare 5

Även om Walldia vann, och -kanske- rättvist, så var det inte med så stor marginal. 4-1 var i överkant (missad straff osv) Med tanke på att det är 2 divisoner som skiljer så får man se det som en bättre insats av Hasslöv.

2014-03-03 @ 21:18:00

Med tanke på att merparten av BKW:s spelare var svårt bakfulla efter Abas 25-årsjubileum får insatsen ses som klart godkänd från deras sida.

2014-03-03 @ 21:29:37

Förklarar deras enorma gnäll varje gång Hasslövspelare närmade sig dem.

2014-03-03 @ 21:36:35

Jag trodde det var de lag som vann som var bäst? Allt annat är fan bara bullshit

2014-03-03 @ 22:31:49
Postat av: Spelare

Bra röj på abas kalas alltså dagen innan match :D lika bra drag som på planen walldia är bäst

2014-03-03 @ 22:44:46
Postat av: Neutral

Ingen gnällde förra veckan när Walldia slog div 4 elit laget Astrio, som förövrigt inte hade ett enda skott på mål i den matchen. Tycker att Hasslöv verkar ha gjort en bra match mot Walldia, eloge till dem. Sluta hata så mycket!

2014-03-04 @ 00:07:22
Postat av: robban på skidsemester

Asså varför är det så mkt hat hela tiden? Är det ens någon vits med det? Trodde fotboll handlade om att göra flest mål? Inte spela vakrast och mest boll? Rätta mog om jag har fel. Sen så är det väl ändå pelle i walldia som skriver så då kan ni ju inte dra alla över den kanten. Alla har väl sin syn på matchen. Låt dom ha det då!! Fotboll ska va kul. Sabba den inte med allt hat era idioter. Forza bkw peace out