Resultat onsdag

VBoIS-LTIK 3-2 (0-1)
Mål VBoIS: Andreas Nilsson, Anders Stam, Jesper Öhrn
Mål LTIK: Emil Jönsson, Jacob Björk

Trots pangstart för LTIK blev det förlust för rödblåttt i bortamatchen mot VBoIS.

Redan efter två minuter dundrade Emil Jönsson upp 1-0 till LTIK i nättaket. Det resultatet stod sig fram till pausvilan.

Efter, kan det ha varit sju minuters spel, i andra halvlek kvitterade BoIS då Andreas Nilsson läckert knorrade in bollen i bortre. Det kändes som att bollen skulle gå utanför. Men kulan smet precis innanför stolpen.

BoIS tog ledningen då Anders Stam med flyt och skicklighet med sina spindelben fick med sig en studsande boll förbi sin bevakare och placerade kulan i nät.

Kort därefter kom hemmalagets trea. Mycket fint inlägg av Jim Leandersson och löpningen samt avslutet från Jesper Öhrn var kliniskt.

LTIK skapade lite nerv i matchen med 2-3 då Jacob Björk gjorde LTIK:s klart vackraste mål för säsongen då han fick klockren träff med en bissa på Miridon Berishas hörna.

20 minuter återstod av matchen, men fler mål föll inte. LTIK flytade fram och skapade ytterligare någon chans efter hörna.

BoIS hade ett par chanser att kontra in 4-2, där man nog borde utnyttjat någon för att definitivt punktera matchen. Nu gick det ändå vägen för blåvitt.

I LTIK var Jacob Björk mycket duktig. I BoIS var de rutinerade spelarna (Nilsson, Stam, Leandersson) avgörande framåt. Ismail Kurt var dessutom skicklig och vållade LTIK mycket problem med sitt bollhämtande från sin släpande anfallsposition.

HIS-K/HFF 1-1 (1-1)
Mål HIS: Rasmus Emilsson
Mål K/HFF: Daniel Alexandersson