Resultat lördag

Trean:

Västra Frölunda IF-LFK 2-2 (1-0)
Mål LFK: Berat Sulejmani, Gabi Morad

LFK vände underläge 2-0 till 2-2 och det var hur rättvist som helst då LFK var det bättre laget sett till hela matchen. 1-0 i sjunde, 2-0 i minut 72, 1-2 i 83:e och 2-2 i 85:e. LFK:s mål av Berat Sulejmani, retur efter egen frispark, och av Gabi Morad på nick efter hörna från Sulejmani.

Fyran:

BKW-Ginsten GoIF 3-0 (1-0)
Mål BKW: Kenan Ramadani 2, Robert Andersson

Stabil seger av BKW som nu återfinns på en fin, fin fjärdeplats i tabellen.

Torup/Rydö FF-VBoIS 1-5 (0-3)
Mål VBoIS: Eric Lindberg, Rasmus Rudolfsson, Jesper Nilsson Öhrn, Andreas Nilsson, självmål

Imponerande seger av VBoIS. På Bömen och i Dalen jublas det.

HIS-GIF/VIF 1-1
Mål HIS: Viktor Svensson
Mål GIF/VIF: Alex Nilsson

När HIS kvitterade i den 93:e minuten var GIF/VIF:s andra poängtapp ett faktum (tidigare kryss mot Trönninge). Att det kom mot HIS var nte helt oväntat med tanke på vilken stabilitet laget visat upp under säsongen så här långt.

Trönninge IF-SBK 9-1 (7-1 !)
Mål SBK: Kim Andersson