DM-lottningen klar

Läs hela lottningen här.

 

Gruppsegrarna och de 14 bästa 2:orna går vidare till omgång 2. Tabell efter seriemetoden, poäng, målskillnad och gjorda mål.

 

Speldagar

I gruppspelet är det sista speldag söndag. Om bägge lagen är överens så får matchen spelas tidigare i den aktuella veckan. Dock aldrig senare än sista speldag.

 

I omgångarna efter gruppspelet är det sista speldatum som gäller. Om bägge lagen är överens så får matchen spelas tidigare i den aktuella veckan. Dock aldrig senare än sista speldag.

 

Enda giltiga skäl för flyttning av DM match är följande:

Om något av lagen har spelare som är kallade till SvFF:s landslag samt om något av lagen har match i SvFF:s serier. Gäller något av dessa, skall aktuell match i DM flyttas så att den spelas innan det fasta speldatumet. DM-match går före seriematch i betydelsen att seriematch får flyttas för att DM-match skall genomföras enligt ovan. Det är föreningen som ansöker om matchflytt enligt ovan som ansvarar för att detta görs i god tid (minst 14 dagar) före aktuellt speldatum.

 

Herrar

Gruppspel omgång 1 2/3 - 8/3

Gruppspel omgång 2 9/3 - 15/3

Gruppspel omgång 3 16/3 - 22/3

Omgång 2: 6/4 - 12/4

Omgång 3 20/4 - 26/4

OBS! Nytt datum! Detta beror på att det blev succé för nya upplägget och det var många fler lag som ville vara med än vad HFF hoppades på.

Omgång 4: 4/5 - 10/5

Omgång 5: 5/8 (fast speldag)

Final: 26/8

(omgång 5 och finalen kan det bli justering beroende på SvFF:s planering)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0