Resultat fredag

Fredag:

LTIK-IS-Örnia 0-0

Jämnt, händelsfattigt och mycket ställningskrig. LTIK fick göra fem ändringar i startelvan gentemot segermatchen mot Oskarström och ju längre matchen led ju mer måna blev man om poängen. För Örnia var det viktigare att vinna än vad det var för LTIK, som först och främst ville hålla avståndet i tabellen. ISÖ lyckades inte med någon riktig slutforcering och skapade aldrig den där farliga målchansen.

LTIK:s målvakt Ahmad Reza-Jafari räddade en straff i den 75:e minuten sedan domaren hittat en hands på LTIK:are i eget straffområde. Reza-Jafari var mycket bra i matchen tillsammans med lagkapten och mittback Daniel Hellsten. Plus till hela laget för en fin kämpainsats.

Sperlingsholms IF-VBoIS 2-5 (2-2)
Mål VBoIS: Jim Leandersson 2, Jesper Nilsson Öhrn, Johan Bengtsson, Michael Svensson

VBoIS låg under med 2-0 men lyckades hämta upp till 2-2 innan paus. I andra kunde man sedan göra ytterligare tre mål och till slut ta en klar seger.

RGIF-SIF 5-0 (1-0)
Mål RGIF: Oskar Nilsson 3, Jens Strömberg, Johan Stråhle