Resultat fredag

Fyran:
 
BKW-IF Böljan 6-0 (2-0)
Mål BKW: Manfred Walldén, Visar Demaj 2, Bujar Mazreku (straff), Arlind Halimi
 
Det blev storseger för BKW i toppmötet med Böljan. BKW i serieledning, om än en möjligen tillfällig sådan. Getinge spelar under lördagen.
 
Femman:
 
VBoIS-Haverdals IF 3-0 (1-0)
Mål VBoIS: Erik Lindberg, Anders Stam, Andreas Nilsson
 
Torup/Rydö FF-KIK 0-6 (0-3)
Mål KIK: Jonatan Eriksson 4, Emanuel Hultberg, Benjamin Ekberg
 
Torups målvakt målchansutvisad i den 23:e minuten. Jonte kapades och satte dit straffen. Jonte (skönt att kunna skriva Jonte. Petersson är ju numera i SNFF) gjorde också 2-0 på nick. Emanuel Hultberg satte dit trean på frispark. Innan paus fick T/R sitt andra röda. En vansinnestackling, troligen i frustration, tvingade knappast domaren att tveka. 3-0 i paus och två man mer. I andra kom fyran och feman av Jonte. Innan Benjamin Ekbeg satte dit 6-0 fick T/R en tredje spelare utvisad för vårdslöst spel (andra gula). Peter Carlsson var lysande som mittback i KIK.
 
Oskarström IS-LTIK 2-3 (2-0)
Mål LTIK: Daniel Hellsten, Olle Günher Hanssen, Miridon Berisha
 
Lagen hade en varsin halvlek. OIS mål snt i första. I andra tog LTIK via en tidig reducering över skeendet på plan. Hellsten dundrade en frispark i mål från långt håll. Han dundrade sedan ytterligare en frispark mot mål som Olle Günther Hanssen kunde stöta returen i nät på. I den 75:e minuten satte Miridon Berisha dit 3-2 efter framspelning från Jacob Björk.
 
Sexan:
 
SBK-K/FF 0-12 (0-6)
Mål K/HFF: Fredrik Junefalk 5, Henrik Fridberg 2, Tobias Johansson, Ola Sandberg, Daniel Johansson, Simon Carlsson
 
SIF-Trönninge IF 3-11 (1-8)
Mål SIF: Per-Åke Lindell, Fredrik Gustavsson, Oskar Moberg
 
YBK-Lidhults GoIF 0-9 (0-4)
 
Tomas Karlsson:
 
"Mörkret tog över. Regnet föll från askgråa moln. Likt symboler skickade från en högre makt tornade de väldiga skepnaderna upp sig på himlavalvet. Tröjan var dyngsur. Noak gömde huvudet i en handduk, Filip Nilsson var tom i blicken. Comebackade Nisse undrade nog vad i helvete han gett sig in i. Ovädret dånade mot kioskens plasttak och inne i huvudet slogs känslorna mot tomheten om rätten att plåga min gamla själ. Tomheten med sin bittra apati mot känslor av skam, hat, uppgivenhet och skuld. 
 
Likt en mobbare som kissar på mobboffrets gravsten ekade Lidhults segersång i omklädningsrummet bredvid. För trött för att orka göra motstånd. Istället lät jag skiten skölja över mig. Total förnedring. Total kapitulation. Förmodligen var det såhär Hitler kände sig i bunkern när hans galna sjuka dröm höll på att krossas och Sovjetiska bomber föll över Berlin. I Ysby föll inga bomber men i Ysby krossades 14 spelare av Skogslaget. 
 
En efter en droppade besvikna spelare ut från omklädningsrummet. Ordförande Åkesson hängde flaggor på tork. Emelie grillade burgare till några eftersläntrare. Själv stirrade jag på väggen. Ville inte gå ut ifall nu någon i publiken mot förmodan skulle stå och vänta. Ville slippa kommentarer, blickar och diskussioner. Den stackars publiken som betalat 30kr och lagt två timmar i regnet. Kommer de tillbaka är de inte bara tappra. Då är de helt galna. 
 
Till sist femton snabba steg till bilen. Nu hade mörkret tätnat. Bensinmätaren visade nästan noll. Sket i att tanka. Det är min fru som ska ha bilen imorgon. Det är exakt 8 timmar tills barnen vaknar. Då ska vi plocka bär. Det kommer säkert pissregna. 
 
Vi kan inte skylla på något. Vi hade bra lag. Vi var taggade. Vi sög. Nu är vi spellediga. Har några dagar på mig att kolla upp på nätet hur kollektiv kollaps behandlas. Bestraffning? Teambuildning? Äh, vi kör en lagfest på lördag istället. 
 
Även i dödsskuggan kan man se solen. Vi kommer igen." 
 
//P.

Kommentarer
Postat av: Sea Your Valley

Måste kommentera kvällens resultat i södersexan, känns inte som att kryss förtjänar särskilt många streck om matcherna platsat på stryktipset.

Om man vill läsa en kort resumé om matchen mellan VBOIS och HIF så går det bra på följande länk:

http://www.svenskalag.se/haverdal-if/nyheter/528841/fasta-situationer-fallde-tappert-hif-mot-vaxtorp

2014-08-23 @ 01:17:39
Postat av: P

LFK-Skottfint 3-1 (1-0)
Gabi, Hannes, Berat

GIF/VIF-RGIF 5-1 (1-0)
Mål GV: Oskar H, JP, Armin, Charlie, Fabbe
Mål Giffen: ?

2014-08-23 @ 17:11:09
Postat av: Anonym

Serieledning för Walldia

2014-08-24 @ 13:20:14
Postat av: Anonym

Det verkar vara två väldigt starka trupper som mönstras på Glänninge när LFK B tar emot GIF/VIF B ikväll!

2014-08-26 @ 10:18:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0