1-1 walldia Kenan målskytt 30 spelade :)

Walldia 3-1 kenan, Petter, Agnvall.
25 kvar

2014-04-17 @ 20:02:24
Postat av: Jönsson, RGIF

Vinst för RGIF med 2-1 (1-1) trots en riktig skitmatch av oss. Lidhult klart bättre idag och var väl i ärlighetens namn de som förtjänade de 3 poängen. Men det var vi som knep dom....

Sperling-LTIK 2-0 (1-0)

Riktig skitmatch, i dubbel bemärkelse. Första målet blev oerhört viktigt under de makabra spelförhållandena. SIF gjorde ettan på en omställning fem före paus. Då hade LTIK haft ett avslut nära mål tätt utanför från Olle och Simon en boll i stolpen. Efter paus ägnade sig SIF endast åt försvarsspel. Det var spel i princip uteslutande på hemmalagets planhalva. Eller ja, spel och spel var det ju inte. Men bollen var på SIF:s halva mest hela tiden i varje fall. Sperling fredade sitt mål med den äran. Väldigt resoluta i eget straffområde och svåra att få hål på. SIF utökade till 2-0 med fem kvar av matchen då Viktor Welander läckert chippade bollen i mål efter en kontring. LTIK gick ner på trebackslinje redan med 20 kvar. Trycket var konstant men resulterade i väldigt få klara möjligheter. Hellsten hade en bra frispark och Olle en halvbissa i ribban. Men det ville sig inte. En match som kunde slutat hur som. Första målet blev helt avgörande. Små marginaler. Men det lär vara så det kommer att se ut i femman den här säsongen. Spelmässigt kan man hoppas på mer. Men ingen spelare i rödblått föll ur ramen. Habil insats trots förlusten.

Utmärkt domare: Kenneth Nilsson.

Skriver från ajfånen. Därför jag kommenterar. Uppdaterar under fredagen när jag har tillgång till dator.