Resultat lördag och söndag

Träningsturneringen:
 
LFK-BKW 4-1
Mål LFK: Simon Olsson 2, Fredrik Johnsson, Patrik Pavlovic
Mål BKW: Magnus Eriksson
 
En förvånande förlust för BKW. Jag var ganska säker på seger för Vallbergalaget. LFK hade fyra 98:or i truppen och endast Fredrik Johnsson fann med bland de som var ordinarie i laget ifjol. Viss underskattning rån BKW:s sida i kombi med ett vältränat LFK fällde troligen avgörandet i matchen. Sen reducering av BKW till 4-1 av Mange-Mössa.
 
BKW:s Pelle Persson:
 
"Walldia skulle säkra gruppsegern mot ett ungt LFK var det tänkt. I alla fall om man fick tro på spekulationer i förväg. Nu var detta en riktig morgon match och det har aldrig varit Walldias melodi. Förra säsongen gjorde vi ett par riktiga bottennapp i träningsmatcher vid den tiden på dagen. En del återbud kan vi skylla på men inte inställningen den har man med sig alltid överallt. Nu var LFK riktigt taggade och hade väl blivit matade med bagarns energibullar eller nåt. Walldianerna fick inte en lugn stund någonstans på planen. LFK vinner mycket rättvist med 4-1 efter periodsiffrorna 1-0,1-0 och 2-1 på kan man verkligen kalla det 'BÄTTRE HETS'."
 
RGIF-GIF/VIF 5-1
Mål RGIF: Johan Stråhle 2, Visar Demaj, Johan Nilsson, Henrik Ragnarsson
Mål GIF/VIF: Armin Darban
 
VBoIS-SIF 6-0
Mål VBoIS: Daniel Pålsson 3, Jesper Öhrn 2, Jim Leandersson
 
YBK-HIS 0-2
Mål HIS: Mikael Alm (straff), Christopher Holgersson
 
YBK:s Tomas Karlsson:
 
Det var ett sargat YBK som kom till spel i matchen mot Hasslöv. Förutom den sen tidigare saknade Robin Hansson så försvann även Nils Carlsson, Olle Larsson, Figge Nicklasson, Jonatan Gunnarsson, Ahmed El Ali och Jakob Johlin ur föregående matchtrupp. Med andra ord mer än halva startelvan. Ett utmärkt tillfälle för ersättarna att visa framfötterna således. Dessutom ett gott tillfälle att testa lagets moral. Och viss kämpade YBK. Anton Olsen sprang en mil. Kasper Persson dundrade upp och ner på sin vänsterkant och mittbacken Emil Olsen stod för en heroisk insats i ett YBK som hade det tungt. Sällan eller aldrig kom laget över halva plan med bollen under kontroll. Istället var det Hasslöv som styrde och ställde. Alm senior stoppade attackerna från sin mittbacksposition och Alm junior rörde sig likt en balettdansör utan manus över banans alla områden. Helt oförutsägbar och utan uppenbar grundplacering var han en pina för de gula att markera. Som vanligt stod Anton Hansson i YBK:s mål stadig som en klippa och räddade alla de chanser som Hasslöv spelade sig till. Första perioden slutade därmed mållös och det var utan tvekan den absolut sämsta perioden under YBK:s försäsong. Domaren utmärkte sig genom att inte synas. Iklädd likadana kläder som Hasslöv smälte han fint in i matchen. När YBK:s kapten påpekade att han kanske kunde ta på sig en väst muttrade han endast något och vägrade. Förutom pipan skiljde inget honom från en framrusande forward. Minst sagt udda....Som tur var så fanns Master Ström på plats och styrde upp situationen. Vid ett inkast snodde han åt sig bollen och marscherade fram till domarkollegan med en orange väst. Tydligen har Ström något mer pondus än YBK:s hela lag eftersom han fick domaren att ta på sig nämnda väst. 
 
Jimmy Ivarsson i Hasslöv inledde period nummer två genom att ta sig runt på kanten ett antal gånger samtidigt som Jimmy Ivarsson i YBK förtvivlat försökte få tag i bollen på mittfältet. Hasslövsjimmy något mer framgångsrik än namnen i YBK som ändock krigade på förtjänstfullt. Efterhand jämnades spelet ut något och YBK:s första målchans skapades av Albin Olsen som sånär lyckades få med sig bollen i ett potentiellt friläge. Istället var det Hasslöv som fick retroaktiv - och mycket välfötjänt utdelning - då domaren lyckades med att blåsa straff mot YBK  sedan Mattias Alm fallit i straffområdet efter en nickduell med Filip Svensson. Vissa straffar är korrekta. Andra är tveksamma  och ytterligare ett fåtal - likt denna - är helt bisarra. Nåväl, domaren dömer och Anton var chanslös på den efterföljande straffen. 
 
Även period nummer tre var något jämnare än den första perioden men Hasslöv hade ändock alltjämt mest och bäst spel. YBK sprang mycket - men det gör hamstrar i hjul också och inte fan hjälper det. YBK förlorade i stort sett alla närkamper under matchen och saknade dessutom Hasslövs stabilitet och passningsspel. Matchen avslutades intensivt.  Inhoppande Malmström drog sånär sönder tröjan på en anstormande Hasslövare och i momentet senare gnällde HasslövsIvarsson över en missad en utebliven straff. YBK resignerade ju längre klockan tickade och med minuten kvar säkrade Hasslöv segern med ett fint "spikenikisthelvetetmål". 
 
Ingen skugga över YBK:s alla ersättare. Det var inte avsaknaden av folk som orsakade förlusten - utan snarare avsaknaden av struktur och fysik som avgjorde. Hasslöv var bättre på i stort sett allt och ibland är det bara att erkänna motståndarens överlägsenhet. Alm ett är stabil som få och Alm två påhittig som få. Lagkaptenen svepte passningar kors och tvärs över planen som ständigt hittade blåtröjor samtidigt som flinke Ivarsson hugger på allt. Med andra ord, Hasslöv blir farliga. Dock kommer vi vinna mot dem i serien. Såväl Alm junior som senior kommer nämligen vara uppbokade på ett sotningsuppdrag som jag betalar massor för och Jimmy Ivarsson kommer vara hemma med extrem maginfluensa efter att min dotter smittat hans unge på dagis med en mindre injektion i låret.  
 
Bäst i YBK; Emil Olsen
 
YBK
Anton H
Robban B, Emil O, Filip S, Kasper P
Tomas K, Jimmy I, Anton O, Lasse H
Filip N, Albin O
Avb; Dorlind Z, Martin M, Shpetim H
 
Träningsmatcher:
 
Skogaby BK-Knäreds IK (B) 2-1
Mål SBK: Fredrik Alexandersson
Mål KIK: Filip Slvandersson 
 
Knäreds IK-IF Centern 3-1
Mål KIK: Joel Åkesson 2, Mattias Ragnarsson
 
Simlångsdalens IF-Kornhult/Hishult FF 1-0 (1-0)
 
LTIK-Alets IK 0-5 (0-0)
 
LTIK höll jämna steg i 60 minuter. Bra positionsspel, hyggligt passningsspel, främst i inledningen av andra. Då Alet gjorde 1-0 efter mer än timmen spelad hade LTIK haft den hetaste möjkligheten via ett stolpskott från duktige Oskar Hemhagen. Alet tog över mer och mer mot slutet. LTIK:s ork tröt. Längesedan 90 minuters match. Samtidigt blev organisationen sämre i takt med flera byten.
 
Alet satte in en gänglig anfallare vid namn David Karlsson Akgül i paus. Han tillförde ett till dess uddlöst Alet en ny dimension i anfallsspelet. Det var också han som gav Alet ledningen på ett avslut centralt sedan han blivit ren efter en omställning. Alets tvåa var olycklig för LTIK. Rött klarade en indirekt frispark. På returen blev dock en Aleit ren och kunde stöta in sitt lags tvåa.
 
Sista tio var sorgliga ur LTIK:s synvinkel. Rött jobbade inte längre som ett lag. 0-3 ur misstänkt offside. LTIK:s försvarare slutade spela. 4-0 var en riktig pärla. Snyggt spel och skott i kryllan av Alets lagkapten. 5-0 strax innan slutsignalen sedan LTIK tappat boll väl enkelt nära eget mål.
 
Flera egna misstag vid målen där förmodligen trötthet spelade in. Förhoppningsvis återfinns piggare ben redan till nästa helg då träningen släpps upp lite och det blir mer fokus på snabba fötter. LTIK får ta med sig 60 minuter från matchen. Offensivt finns det mer att önska. Men LTIK saknade också flera av sina offensiva spetsar och då blir det tufft att skapa mot ett så pass bra lag som Alet, som trots allt återfanns i elitfyran så sent som ifjol.
 
LFK-HBK U19 1-3 (0-3)
Mål LFK: Perparim Beqaj 
 
//P.

Kommentarer
Postat av: OG

LFK - HBK stod 0-3 i halvtid.

2013-03-03 @ 12:51:06
Postat av: Anonym

LFK- HBK U21/19 slut 1-3
Målskytt: Perparim Beqai

2013-03-03 @ 15:27:34
Postat av: KIK

Skogaby - Knäred B 2-1
KIK mål: Filip Silvandersson
Knäred - Centern 3-1
KIK mål: Joel Åkesson 2, Mattias Ragnarsson

2013-03-03 @ 15:31:05
Postat av: Anonym

Allianscupen
V.Bois- SIF 6-0

2013-03-03 @ 17:10:13
Postat av: Örnen

V.BoIS mål gjorda utav följande:
mål nr.1,2,3: Daniel Pålsson. ( 2 i första 25, ett tidigt i andra )
mål nr.4,5: Jesper Nilsson Öhrn. ( båda under andra perioden )
Mål nr.6: Jim Leandersson ( sista perioden)
Assist: Jim Leandersson 3, Joakim svantesson 1, Albert bengtsson 1, Håkan Pettersson 1.

Våxtorp för spelet, SIF har ytterst få chanser. Rättvist resultat sett till matchen. Tack plogen för bloggen!

2013-03-03 @ 17:14:53
Postat av: Anonym

Allianscupn
Hasslöv-Ysby 2-0

2013-03-03 @ 17:59:32
Postat av: Anonym

Allianscupen Dam:
WRY- HASKO 1-3

2013-03-03 @ 18:05:04
Postat av: J.Gunnarsson

Allianscupen
Följande förutsättningar gäller.
I grupp À är LFK klara för semifinal, andra platsen i gruppen har just nu BKW, men vinner RGIF över LTIK med minst 4 mål så går man förbi BKW.
I grupp B är V.Bois klara grupp vinnare och ställs mot antingen BKW eller RGIF i semifinal 2.
Övriga lag i gruppen har chans att ta sig till semifinal 1 mot LFK.
Just nu har Hasslöv andra platsen och det räcker med en poäng mot Skottorp
för att säkra andra platsen. Skulle Skottorp slå Hasslöv med 2 mål går Ysby till semifinal, skulle Skottorp vinna med 9 mål går Skottorp till semifinal.

I damgruppen är LFK klara för final, där ställs man mot VGLT eller Hasko. VGLT har redan spelat klart och ligger en poäng före Hasko, men skulle Hasko ta minst en poäng mot LFK i sista matchen så tar Hasko sig till final.
Vi ser fram emot en spännande avslutning som inleds på fredag kväll med matchen RGiF-LTIK.

2013-03-03 @ 19:21:25
Postat av: Andreas (arne)

Ska bli kul att möta Laholm sista träningsmatchen sen :)

2013-03-03 @ 22:24:59
Postat av: ecke

Dalen- Kornhult 1-0 (1-0)

2013-03-03 @ 23:07:57
Postat av: Jimmie

Thomas jag är immun mott influensan !
Du får hitta starkarer grejer för att stoppa mig ;)
Lycka till framöver...

2013-03-04 @ 17:28:33
Postat av: HIS

Mål Hasslöv: Mikael Alm (straff) och Christoffer Holgersson

2013-03-04 @ 17:58:52
Postat av: lasse

Ja det kändes ju att möta er iallafall..

2013-03-04 @ 19:07:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0