LFK föll

Träningsmatch:

Västra Karups IF-Laholms FK 2-1 (0-1)
Mål LFK: Patrik Pavlovic

LFK det bättre och spelförande laget. VK väldigt tuffa och aggressiva. Duktiga bakåt, men inte särskilt kreativa framåt. LFK gjorde rättvist 1-0 i första efter mål av Patrik Pavlovic på hörna. VK kvitterade till 1-1 på en obegripligt dömd straff. Sedan kontrade VK även in 2-1 med fem kvar då LFK tryckte på och gick för det. LFK kostade på sig att missa en straff (Peppi) med en minut kvar och man fick dessutom ett mål bortdömt efter gruff. VK effektivt. Man skapade ingenting utöver målen. HBK:aren Romario Hulea spelade första halvlek i LFK. Gjorde inget större avrtryck, men försökte hela tiden. Bäst i LFK var Besart Mazreku.

Postat av:

Ysby BK möter Torekov på onsdag på munkavallen.

2013-03-25 @ 21:42:05

Då förlorade väl Laholm eftersom ingen har meddelat resultatet...

2013-03-25 @ 22:08:48
Postat av: Från VK.s sida

Sen senaste matchen mot Astrio har det hänt en del. Framförallt har laget varit på träningsläger i Berlin och byggt på den redan goda sammanhållningen.

I kvällens match mot div. 3 laget Laholm visade hela laget en vilja, glöd och framförallt en organisation som kändes stabil.

Matchen startar i ett rasande tempo och det är VK som pressar högt och stressar LFK till enkla misstag. Naturligtvis mattas tempot efter ca 15 min och LFK flyttar upp sina positioner. Båda lagen hittar fina kombinationer men de riktigt heta chanserna skapar LFK på sina fasta situationer. Det är också efter en kvadrupelhörna som bollen efter ribbretur petas in. VK.s bästa chans har Victor när han kommer in i straffområdet och får iväg ett bra skott som dock går rakt på LFK keepern. 0-1 i paus.

Andra börjar som första slutade att LFK hade lite mer boll men våra omställningar blev farligare och farligare. Det tar inte lång tid innan Oskar Batres tar sig in i straffområdet och vänder bort sin back. Denna tar tag i tröjan och straffen är ett faktum. Rikard sätter den säkert. 1-1!

4 byten görs i andra och alla som kommer in visar att de vill vara med och slåss om platserna.

Matchen är jämn och det höga tempot i första och inledningen av andra börjar ta ut sin rätt. Lite längre bollar och kortare anfall blir resultatet. När det återstår 10 min ger sig Joppe ut på en tur som börjar längst vänsterkanten och slutar med en ett perfekt avvägt skott i bortre gaveln. Mycket snyggt mål! 2-1 till VK.

LFK hinner få en straff(en skänk från ovan)innan matchen är över. Denna skjuts dock utanför och VK vinner matchen.

En mycket bra match i högt tempo. Vårt fokus låg på försvarsspelet och det gör vi riktigt bra under större delen av matchen. Frammåt har vi mer att jobba med men det finns en hel del bra även där i denna match.