Resultat torsdag:

BKW-KIK 4-1 (1-1)
Mål BKW: Petter Gustafsson, Nderim Peci, Otto Nilsson, Magnus Ericsson
Mål KIK: Adam Jönsson

BKW dominerade spelet i den första halvleken. KIK kontrade dock in 1-0 genom Adam Jönsson. Petter Gustafsson kvitterade med en vacker lobb. 1-1 i paus var knappast rättvist. BKW skapade mer och var bättre spelmässigt. KIK jobbade dock i vanlig ordning hårt.

I andra halvlek valde BKW att locka upp KIK mer i banan genom att hålla bollen mer i mitten. Detta gav resultat då man kunde göra två snabba mål runt minut 60 genom inhoppande Otto Nilsson samt planbäste Nderim Peci. BKW:s alldeles egen Ole-Gunnars Solskjaer; Magnus Ericsson kunde sedan avgöra matchen med sitt 4-1-mål i den 85:e matchminuten.

KIK kämpade och slet, men räckte inte till. Tunga spelare borta i målvakt Jonathan Pihl (semester), skytteligaledare Jonathan Petersson (sjuk) samt kusinerna Jon Stibe och Pelle Svensson, båda skadade.