Resultat tisdag

Femman:

RGIF-Oskarström IS 2-3 (1-0)
Mål RGIF: Jack Ekenberg, Henrik Ragnarsson

Jämn och tuff match mellan två lag med mindre bra självförtroende. Oavgjort hade varit mest rättvist. Men RGIF bjöd på tre mål i den andra halvleken och förlorade matchen på tio minuter.

Jack Ekenberg hade givit grönvitt ledningen i den första halvleken då han för andra gången blev ren med förre LFK-målisen Björn Olsson och satte dit 1-0. I övrigt var den första halvleken jämn.

I andra var OIS lite hetare, inte bättre spelmässigt än RGIF. Men hemmalaget krånglade till det för mycket och kom inte ur skyttegravarna i tid.

I minut 64, 69 och 70 gjorde OIS tre mål. RGIF reducerade genom Henrik Ragnarsson som vräkte in bolen i mål efter snabb frispark från Mats Lindström.

Giffens femte raka förlust. Nu får man verkligen börja titta neråt i tabellen.

Uppehållet kommer lägligt. RGIF har fått igång Fredrik Nilsson och Johan Bergman. Dessutom var både Mats Lindström och Marcus Kjellsson tillbaka i laget mot OIS.

Johan och Oskar Nilsson går dock skadade liksom Patrik Philipsson (knä respektive baksidor). Dessutom är offensiva vapnet Visar Demaj avstängd i fyra matcher till efter en incident i en B-lagsmatch mot just OIS där även två OIS-spelare fick långa avstängningar.

Sexan:

FF Serbiska-YBK 1-3 (0-1)
Mål YBK: Dennis Ljungberg, Filip Svensson (straff), Robin Nicklasson

Serbiska spelskickligt men YBK:s bättre kondition fällde avgörande och bortalaget var snäppet bättre i stort sett hela matchen.