Trean:

LFK-Höörs IS 3-1 (1-0)
Mål LFK: Gabi Morad 2, David Pinot

Jämn match fram till den 60:e minuten.

LFK tog ledningen i den första halvleken genom Gabi Morad som vann en tillsynes förlupen boll och kickade den över Höörs målvakt.

Då hade redan David Pinot träffat kryssribban.

Dessutom hade LFK:s vikarierande målvakt Dennis Nilsson gjort två bra räddningar på Höörnickar efter inlägg.

1-0 i paus.

Andra hann knappt börja innan Höör gjorde 1-1. Inlägg, nick, mål, 1-1.

I den 60:e minuten fixade Romario Hulea straff till LFK. Besart Mazreku satte den i ribban och David Pinot bomdade returen i nät, 2-1.

Råå tappade fokus efter straffen och LFK kunde ta över.

Gabi Morads mäktiga projektil upp i krysset var lika välfrtjänt som vacker, 3-1.

Ingen bättre match av LFK. Men det känns stabilt och vasst. Nyförvärven Erik Pålsson (mittback) och Noak Pettersson (innermittfältare) tillför stabilitet och Morad spets.

RGIF-Getinge IF 1-7 (1-3)
Mål RGIF: Johan Stråhle

RGIF gjorde 1-0 efter tio minuter och gjorde det riktigt bra första halvtimmen.

Sedan fick Getinge en tveksamt dömd straff. 1-1 i minut 31. 2-1 i minut 32. 3-1 i minut 33.

Luften gick ur RGIF medan Getinge fick samma luft under sina vingar.

Serieledande Getinge gjorde ytterligare fyra mål i andra halvlek och matchen slutade 7-1.

Planens bäste var RGIF:s mittback Jens Strömberg.

RGIF använde under matchen spelare 32 (!) och 33 (!!) i A-laget. Det är så klart där i problemet ligger.

GIF/VIF-IS Örnia 1-4 (1-4)
Mål GIF/VIF: Aron Ingemarsson