KIK-Vapnö IF 3-2 (2-1)
Mål KIK: Jonathan Petersson 2, Joel Åkesson

Oskarström IS-BKW 2-4 (0-4)
Mål BKW: Petter Gustafsson 2, Robert Andersson, Magnus Ericsson

BKW överlägset i första halvlek. I andra slappnade man av och brände mängder med chanser. OIS fick energi via reducering men kom aldrig närmre än 2-4 (kanon upp i krysset).

Torup/Rydö FF-LTIK 3-0 (2-0)

En dålig division fem-match med väldigt lite ordnat spel från båda håll. T/R vassare med ett bra anfallspar i Magnus Björnsson och Johan Andersson. Anfallsparet var för ett par år sedan ett fruktat dito. Nu gjorde Andersson comeback och passade då omgående på att måla två gånger om mot LTIK.

T/R gjorde 1-0 då nämnde Andersson tryckte in en andraboll med pannan efter frispark. Björnsson bröstade sedan in tvåan sedan LTIK:s målvaktstalang Andrée Pettersson gjort en sällsynt missbedömning på en längre boll som nog kapten Daniel Hellsten egentligen hade kontroll på.

Matchen satte sig aldrig riktigt i första. Men LTIK hade problem då T/R fyllde på med folk på sina längre bollar. Jämnt spel och mycket långbollande från båda håll. T/R lite mer skärpta.

LTIK saknade dock inte möjligheter. Såväl Hisham Gassim som Emil Olsson blev satta i utmärkta lägen.

I andra försökte LTIK trycka på och flytta fram folk. Det resulterade dock inte i någon reducering. När man öppnade sig allt mer bakåt skapade även T/R chanser.

När så LTIK gick ned på tre backar med kvarten kvar kunde Johan Andersson mycket elegant tåfjutta in 3-0 efter ett par dragningar i vätan.

3-0, tio kvar och matchen var i stort stängd.

Ingen LTIK:are kom upp i normal standard. Godkänt kvitterar energiske inhopparen Jacob Björk ut. Han visade god inställning och blev en injektion när han kom in.

Mot T/R var avsaknaden av ordinarie mittlåset Tom Hjälmefjord (känningar i ett knä) och Henrik Nilsson (stukad fot) stor samt avsaknaden formstarke kantlöparen Linus Jerkestens (sjuk) löpningar enorm.