Resultat lördag & söndag

DM:
 
IF Leikin-LFK 3-1 (2-1)
Mål LFK: Perparim Beqaj
 
LFK det bättre laget spelmässigt. Leikin väldigt defensivt och med en oerhört skicklig forward i Kristoffer Karlsson. Han blev tvåmålskytt i första. Både kvitterade och gav Leikin ledningen innan pausvilan. Utvisning på "Peppi" efter två gula i 58:e hjälpte inte direkt LFK. Leikin avgorde i 83:e. Tungt uttåg ur DM för LFK:s del.
 
Träningsmatcher:
 
RGIF-Balingslövs GoIF 3-2 (1-2)
Mål RGIF: Johan Nilsson 2, Johan Stråhle
 
Grevie IK-BKW 4-3 (2-1)
Mål BKW: Arlind Halimi, Magnus Eriksson, Petter Gustafsson
 
VBoIS-IFK Rössjöholm 0-2 (0-0)
 
Söndag:
 
KIK-Ekets GoIF 0-2 (0-2)
 
//P.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Skottorp på träningsläger mötte skrås if div 4 kombinerat a-b lag. SIF-Skrå IF 4-1 Fredrik Gustavsson 2, Robin Palm,Pontus Johansson. Bästa träningsmatchen från SIF's sida i år. Vi vågade verkligen och vi gjorde det bra. Deras killar va väldigt snabba boll skickliga och ett fruktansvärt bra passningsspel. Men bra press bra inställning och jävla kämpande så kunde siffrorna blivit det dubbla för SIF's del. Måste till lägga att vi är på tränongsläger utan någon ordinarie målvakt så de erbjöd sig vi fick låna en utav deras 3. Och de gjorde vi rätt i :)

2013-04-07 @ 02:36:17
Postat av: Anonym

KIK-Ekets GoIF 0-2

2013-04-07 @ 12:43:09
Postat av: Tobias Dock

Skottorps IF matchade mot Skå IK U-lag och matchen vanns med 4-1, där vi fullkomligt mosade våra motståndare. Det som gladde mest i matchen var att hela laget spelade med stort hjärta och bra inställning, trots att vi tränat på fredagen och lördags förmiddagen. Våra forwards slet hårt genom hela matchen och skapade stor oreda i Skå´s försvar. I försvaret var Niklas H stor dominant. Vår inlånade målvakt Viktor var också väldigt stabil, bra fötter och speluppfattning.

2013-04-07 @ 20:34:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0