LTIK vann

Halmstad FF-Lilla Tjärby IK 0-2 (0-2)
Mål LTIK: Daniel Hellsten 2 (två straffar)

Typisk premiärmatch. Lite stelt från båda håll. Inget lag imponerade spelmässigt.

LTIK gav ändå ett stabilare intryck och skapade fler målchanser ä HFF. Segern för rödblått var inte oförtjänt.

HFF indivuduellt skickliga och luriga. Inte lika väloljade som lag, än.

Två straffmål sedan först Simon Vedin blivit upphakad efter en fin individuell prestation i mitten av första halvlek. LTIK:s lagkapten Daniel Hellsten säker från straffpunkten.

Mot slutet av första var det Emil Olsson som blev upphakad och gick omkull. Domaren pekade åter straffpunkten och den här gången var Hellsten om möjligt ännu säkrare.

2-0, vilket stod sig tiden ut sedan LTIK kontrollerat andra halvlek. Kurdiska farligast på bra hörnor. Men LTIK skapade möjligheter även i andra och kunde avgjort matchen med ett 3-0-mål.