LFK testtränar

Två tisdagar och torsdagar framöver testtränar LFK. Nuvarande trupp drillas tillsammans med inbjudna spelare. Det är i princip uppvärmning och sedan spel som gäller. På tisdagar tränar LFK 19-20:30 och torsdagar 20-21:30.
 
Efter de här två veckorna vilar man från träning. Man kommer dock att ha två lag i med i Vintercupen.
 
Spelarna som setts på LFK:s provträningar är: Damir Hadrovic (målvakt från Unnaryd), Simon Nilsson (GIF/VIF), Patrik Bengtsson (Markaryds IF), Martin Andersson (Alets IK), Bujar Mazreku (IS Halmia), Linus Wikander (HBK U19), Simon Vedin (LTIK), Gabi Mourad (Hyltebruks IF), Jonathan Alverus (Kvibille BK), Nehat Bregaj (IS Halmia), Nderim Peci (BKW), Jonas Axeldahl (klubblös).
 
Den sistnämnda försäkrade dock LFK:s fotbollsbas Alex Pettersson inte var aktuell.
 
- Han och Åberg känner varandra och det är en kul grej att ett ex-proffs är med och lirar.
 
Simon Olssons skada mot HBK P16 var värre än befarat. Det var ingen stukning. Vadbenet var av och i måndags opererades Olsson.
 
- Det är ändå inte så farligt. Det är rätt tid på året att skada sig och han är tillbaka i träning i januari. Den form han visat upp nu i höst kommer han snart tillbaka i. Han är ung så det går lätt, det hade ju varit värre om det varit en annan, säger Pettersson och passar på att puffa för LFK:s tusenfoting.
 

Nu blåser det medvind för LFK, framförallt på det sportsliga planet. Vi ska nu forsätta på den inslagna linjen och arbeta framåt med hjälp av LFK-hjärtat.

 

Men som med allting annat kostar det pengar, och emellanåt täcker inte våra intäkter alla utgifter som finns. Därför vänder vi oss nu till alla er som har ett litet eller stort

LFK-hjärtan som klappar. Nu kan Du hjälpa oss ytterligare ett steg framåt genom att bidra till vår "Tusenfoting". Detta gör det möjligt för oss att satsa ännu högre uppåt i seriesystemet samt att förbättra förutsättningarna för våra ungdomar och ledare.

 

För att hylla våra bidragsgivare kommer vi att visa namnen på dem på hemsidan samt på tavlan "Tusenfotingen" som kommer att hänga på Glänninge Park under hemmamatcherna.

 

För att bli vår extra fot skänk 1000 kronor i "Tusenfotingen" och stötta oss inför framtiden, tillsammans gör vi LFK starkare......

 

Kostnad: 1000 kr

 

Bankgiro: 232-7443

 

Märk insättningen med namn

 

Väl mött

 

LFK

 

//P.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Någon som vet när spelschema osv. kommer till skogabys vintercup?

2012-11-15 @ 13:59:50
Postat av: undrande

När kommer laget med dom 11 bästa spelarna ut + avbytare????

2012-11-15 @ 18:47:32
Postat av: ????

laholmslaget...

2012-11-16 @ 17:40:05
Postat av: P

Inte än på ett par veckor. Det är klart men ska gå i tidningen först.

2012-11-16 @ 17:56:56
Postat av: Freddy

Lottningen för Vintercupen ligger på SBKs hemsida under fliken cup

2012-11-16 @ 22:27:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0