Förslag på serier

Förslag på seriesammansättning inför 2013 har kommit och det förekommer inga konstigheter. LFK finns naturligtvis inte med där då man nu tagit klivet upp från distriktsserierna igen.
 
Den södra femman spetsas till med RGIF och Torup/Rydö. Två lag som jag anser vara starkare än Böljan och Simlångsdalen som de bytt plats med. Åtminstone har de varit det i år. Degradering innebär ju i vissa fall spelarflykt, men det ganska också vara en nystart. RGIF och TRFF är dock två lag som jag möter med respekt. Från sexan kommer Vapnö, Haverdal och Kurdiska. Tre lag som i olika grad och med olika medel kommer att kunna ställa till det för de "etablerade"  lagen i femman.
 
Den södra sexan spetsas till ordentligt med KHFF och GIF/VIF, som omedelbart får bära ett favorittrtyck att gå direkt tillbaka upp i femman. Det kommer också att vara båda föreningarnas målsättning. Det är jag ganska övertygad om. Till övriga division sex-lags förtret degraderades ju även Lidhult till sexan och så så länge man spelar i hallandssserierna så är den södra serien den mest lämpliga rent geografiskt. GAIS, som nysatsar med gamla spelare, placeras i mellersta sexan. I övrigt inga nyheter. Det blir elva lag i serien och att tre lag som trillar från femman hamnar i södergruppen gör att den ser lite svårare ut än på ett tag, även om då tre hygliga lag lämnar uppåt också.
 
I Klass 2 noterar vi att LTIK fick följa med Andersberg upp i tvåan. Där finns ju redan LFK, RGIF och BKW från kommunen sedan tidigare. LTIK fick aldrig frågan, man blev direktuppflyttade då LFK ställer upp med ett "J-lag" vid namn LFK 2 i Klass 3. Förutom Laholmslag finns bara det från 2:an degraderade Sennan/Sperling i Klass 3. Serien blir betydligt mer öppen då suveränerna AIK och LTIK lämnar för tvåan.
 
//P.

Kommentarer
Postat av:

Någon som vet om Ränneslöv får pengar nu när kalle såldes?

2012-11-06 @ 19:26:43
Postat av: P

De får en liten slant. Men Kalle går som Bosman. Så det blir inga rekordsummor.

2012-11-07 @ 00:25:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0