Resultat torsdag

Elitfyran:

LFK-Varbergs GIF 2-0 (1-0)
Mål LFK: Tobias Lundgren, Besart Mazreku

LFK gjorde en bra match hemma mot Varberg och tog en stabil och välförtjänt 2-0-seger. Bäst var LFK i början av båda halvlekarna. Då var det klassskillnad när det gäller tempo. Efterhand tuggade sig varberg in i matchen i både andra och första, men LFK avslutade även starkt. Trots ledning 1-0 ifrån den 16:e matchminuten, nickmål av Tobias Lundgren, som blev helt ren efter en frispark, slog sig aldrig LFK till ro och man fortsatte att anfalla under samtliga de 90 minuterna. I den 84:e minuten kunde så Besart Mazreku distinkt sätta dit spiken i kistan och 2-0 sedan Simon Olsson nickat tillbaka bollen till honom. LFK skapade flest chanser under matchen. Markus Johansson tvingades inte till särskilt många räddningar men agerade stabilt och skänkte lugn åt resten av laget. Insatsen var kollektivt bra, ingen föll ur ramen och ingen utmärkte sig. Fredrik Johnsson vikarierade i matchen med den äran som mittback bredvid Mattias Bengtsson.

Femman:

K/HFF-IF Böljan 2-2 (0-2)
Mål K/HFF: Ruslan Tetroyev, Björn Ottosson

K/HFF gjorde en dålig första halvlek och Böljans ledning kunde varit större i paus. 0-1 kom redan efter nio minuters spel och 0-2 i den 25:e matchminuten. I andra ryckte hemmalaget upp sig ordentligt. Reduceringen kom redan i minut 51 från Ruslan Tetroyev. I den 69:e kunde rutinerade Björn Ottosson utjämna till 2-2. Efter det hade K/HFF även bud på en trea. Totalt sett var resultatet rättvist. Starkt gjort av K/HFF att komma tillbaka och vända ett 2-0-underläge.