Inför helgen

Fredag:
 
Elitfyran:
 
Alet IK-LFK kl 18:30, Alevallen
 
Alet har inlett trögt, ja till och med under förväntan. Laget har bara skrapat ihop fem poäng. AIK ligger näst sist och har bara Lerkil efter sig i tabellen. Nu senast spelade man 2-2 mot Varberg. För LFK är varje trea viktig. Nu är man bara två poäng bakom Snöstorp/Nyhem i topp. Sist vann man med 1-0 mot Ullared trots en dålig insats. LFK har revansch att utkräva mot Alet sedan förlusten i träningsmatchen.

Femman:
 
Getinge IF-GIF/VIF kl 19:00, Getinge IP
 
Getinge inledde serien knackigt men är obesegrade i de tre senaste matcherna och har dessutom vunnit två av dem. Senast blev det 2-2 med mersmak mot Trönninge. GIF/VIF är fortfarande utan vinst. Laget kommer dock inte att ge upp i första taget och det märks inte att man ligger där man ligger på spelet. Senast förlorade man mot KIK med 2-0 i en jämn match. Michael Johansson gör årsdebut i GIF/VIF:s A-trupp.
 
Lidhults GoIF-BKW kl 19:00, Lomövallen
 
Det skulle inte förvåna om BKW tar tredje raka vinsten i den här omgången. I förra omgången besegrades K/HFF med 3-1. Lidhult kommer från 4-1 i baken mot sereieledande Böljan.
 
Sexan:
 
FF Serbiska-HIS kl 18:30, Halmstad Arena
 
HIS vill upp ett par pinhål i tabellen, då är det bara vinst som gäller mot Serbiska. HIS vann med 2-0 mot YBK i förra matchen. Serbiska förlorade med 5-1 mot Kurdiska. Serbiska har bara plockat sex poäng på sju omgångar.

SBK-Vapnö IF kl 19:00, Skogaby IP

Högintressant match. Vapnö är obesegrade och har bara ett poängtapp hittills med ett kryss. Laget är storfavoriter till att ta hem sexan i år. Senast vann man mot Haverdal med 2-1. Trots att Vapnö troligen vinner serien till sist är det inte säkert att man slår SBK. Vapnö har av hävd svårt på Skogaby IP. Laget blir naturligtvis ändå favoriter med tanke på så mycket kvalitet som det finns i spelarna. SBK får ha i princip fullt lag och vara på sånt där riktigt kämpahumör för att det ska kunna bli poäng. SBK slog SIF med 2-0 i förra omgången.
 
Lördag:
 
Fyran:
 
Onsala BK-RGIF kl 14:00, Rydets IP
 
Dags för RGIF:s första seger nu? Ja, det börjar bli dags nu när den åttonde omgången skall spelas. Det börjar dessutom brinna i knutarna då Skrea något överraskande besegrade Norvalla under torsdagen. Det innebär att RGIF nu för första gången är under nedflyttningsstrecket. Motståndarna Onsala ligger på stabila femte plats. I förra omgången föll man mot just tabellsexan Norvalla med klara 4-1. Kanske är laget lite ur slag för tillfället. Det kan ge RGIF möjlighet till en bortatrea. RGIF föll som bekant mot Leikin, trots spelövertag, främst i första, med 2-0.

Femman:
 
KIK-LTIK kl 14:00, Lagavallen
 
Det brukar bli tätt och jämnt mellan KIK och LTIK. Kanske får vi ett oavgjort resultat på Lagavallen. KIK slog GIF/VIF med 2-0 i föra omgången. LTIK slog Unnaryd med 3-1. Samtliga LTIK-spelare som deltog i startelvan mot Unnaryd finns tillgängliga även till matchen mot KIK.
 
K/HFF-Trönninge IF kl 14:00, Kornhults IP
 
Dags för K/HFF-vinst nu. Man är utan seger i de fem senaste omgångarna. Fredrik Junefalk har varit nere och rotat i Klass 3 och där gjort åtta mål. Kanske kan det göra att han hittar nätet bättre även i A-laget. Senast blev det förlust mot BKW med 3-1 efter en mycket blek andra halvlek. Trönninge spelade 2-2 mot Getinge. TIF är inte i slag för tillfället. Kanske kan K/HFF ha så pass fördel av hemmaplan att man tar en trea.
 
Sexan:
 
YBK-SIF kl 13:30, Munkavallen
 
Omgångens match! Jumbomöte i sexan och södra Hallands sämsta A-lag våren 2012 ska "koras". Lär bli jämnt och spännande. YBK förlorade mot HIS med 2-0 i förra omgången. SIF föll med samma siffror mot SBK.

//P.

Kommentarer
Postat av: SBKW ultraz

BKW saknar 7-8 spelare pga skador, avstängning & jobb.

Så favoritskapet ligger nog på Lidhult i denna match.

Noterbart är att de även inte har någon "riktig" målvakt tillgänglig.

2012-05-31 @ 22:52:17
Postat av: P

Det är så klart ingen fördel. Inte bra att Emil inte kan vara med. Men det ordnar sig nog ändå. Mangemange e rätt bra i kassen...

2012-05-31 @ 22:57:45
Postat av: Rödvit

Enligt Lidhults hemsida har man samtliga spelare tillgängliga, sånär som på en back. Borde inte "hultarna" hållas som favoriter?

2012-06-01 @ 05:04:58
Postat av: Rödvit

Enligt Lidhults hemsida är man fulltaliga, sånär som på en knäskadad back. Borde inte "hultarna" hållas som favoriter. Resultatet mot Böljan skall enligt uppgift inte speglat matchbilden särskilt väl.

2012-06-01 @ 05:08:12
Postat av: P

Vi säger väl att Lidhult är favoriter då da!

2012-06-01 @ 11:33:28
Postat av: Emil

Kurdiska - HIS 0-3 W.O

Åker upp till Halmstad, byter om värmer upp, 20 min innan matchstart möts vi av beskedet att de lämnat W.O. Domaren visste tydligen om det men vi hade inte blivit informerade. Kul. Tack som fan.

2012-06-01 @ 18:40:43
Postat av: Emil

Serbiska ska det naturligtvis va.

2012-06-01 @ 18:42:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0