Resultat söndag

Träningsmatcher:

BKW-IFK Rössjöholm 0-2 (0-1)

BKW var det bättre laget, men lyckades inte göra mål. Läs om matchen på lagets hemsida.

KIK-BK Astrio 1-5 (0-3)
Mål KIK: Simon Andersson

KIK startade utan Jonathan Pettersson, Simon Andersson och Joel Åkesson. Första halvlek var ensidig, Astrio var det klart bättre laget. Mot slutet av matchen ryckte KIK upp sig och skapade en del möjligheter.

GIF/VIF-Andersbergs IK 2-3 (0-2)
Mål GIF/VIF: Jacob Björk, Kewin Hansen


Det stod 0-3 när jag gick efter 55 spelade minuter. GIF/VIF ryckte upp sig på slutet och gjorde två mål fram till 2-3. AIK gjorde ett gott intryck på mig, de spelade fotboll med ett trevligt passningsspel och kunde haft ledningen med mer än 2-0 i paus. Isak Pettersson i GIF/VIF:s mål tvingades till ett par bra ingripanden och något avslut gick över och ett par andra bredvid mål. GIF/VIF hade också ett par chanser i den första halvleken. Den bästa hade Oscar Gustafsson då han blev helt ren men hastade iväg avslutet, som gick utanför, troligen visste inte Gustafsson hur ensam han var. GIF/VIF tvingades spela utan sin viktigaste spelare, mittbacken Simon Nilsson, som drabbats av en ansiktsskada och blir borta i ca en månad. Bäst i GIF/VIF så länge jag tittade var försvararna Ola Andersson och Anders Pettersson.

Simlångsdalens IF-VBoIS 2-3 (2-0)
Mål VBoIS: Jesper Öhrn, Henrik Olsson, Jim Leandersson

Dalen det bättre laget i första halvlek, BoIS det bättre i andra. Starkt att vinna den halvleken med 3-0. Läs om matchen på BoIS blogg.

//P.

Kommentarer
Postat av: Kim Gustafsson

GIF/VIF - AIK 2-3

2012-03-04 @ 17:39:17
Postat av: Anonym

målskyttar Jacob Björk Kewin Hansen

2012-03-04 @ 18:12:13
Postat av: Tonne

Första halvlek var Astrio klart bättre 0-3 var resultatet! Andra halvlek var helt jämn och vi i KIK låg närmare i positionerna, vi fick även igång spelet under längre perioder! Kul att möta lag från högre divisioner! Vi hade bytat ut 7 spelare från förra helgen och det är positivt att se flera bra prestationer dessa 2 matcher vi nu spelat! Vi tar nya tag på lördag med matcher mot Rössjöholm A & B lag!

2012-03-04 @ 19:23:45
Postat av: bkw

stog inte 0-1 i paus :P

2012-03-05 @ 12:57:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0