Resultat söndag

Träningsmatcher:

LTIK-HBK P16 4-2 (2-2)
Mål LTIK: Max Martinsson 2, Fredrik Marinovic, Linus Jerkesten

LTIK underskattade de något mindre spelarna inledningsvis och släppte in två mål på omställningar. Låg alltså under med 2-0. LTIK reducerade genom Linus Jerksten som slog en frispark direkt i mål från håll. Den duktige HBK-keepern fick solen i ögonen samtidigt som han blev störd av två röda, 1-2. 2-2 kom genom Max Martinsson innan paus. Ett vackert skott upp i nättaket. LTIK var för nonchalanta i början och förlorade faktiskt flera närkamper (får inte finnas egentligen). Dessutom var man inte etta på andrabollarna många gånger. När man väl var det resulterade det i Martinssons mål. Det blev dock bättre efter hand och när rött försökte rulla gjorde man det bra. Första 20, 30 i andra var LTIK:s bästa period i matchen. Hisham Gassim kom in på mitten och gjorde det mycket bra. Det var också Hish som spelade fram Fredrik Marinovic med en milimeterpassning så att denne i kamp med målvakten kunde göra 3-2 till LTIK. 4-2 gjorde Max Martinsson med ett fint avslut från kanten efter bra spel av LTIK.

Mot slutet av matchen tog de pigga HBK:arna över. LTIK kunde dock freda sitt mål via bra försvarsspel. LTIK kunde gjort ytterligare något mål, HBK-keepern fick göra ett par svettiga ingripanden, men även Jonas Nilsson i LTIK:s kasse hade en del att avbestyra. Främst inspel, där Jonna agerade stabilt. Sammantaget en bra match för LTIK. Helt annorlunda motstånd om man jämför med fysiskt starka Centern och RGIF. HBK:arna var tekniska och kvicka, men LTIK tilläts ändå spela sitt eget spel och öva mycket passningsspel. HBK bjöd bra motstånd och det kändes positivt att få möta ett lag i en träningsmatch som aldrig vek ned sig och som kämpade ända in i kaklet trots ett "hopplöst" (som det kändes) underläge. Även om det var lite kinkigt på slutet slutade HBK:arna aldrig att springa. Nyttig match för båda lagen. Hela LTIK får plus för första halvtimmen i andra. Hisham Gassim dominerade då. Mittbackspar Henrik Nilsson/Daniel Hellsten agerade mycket stabilt. Max Martinsson var het med två bra mål och mycket spring i benen. Tom Hjälmefjord var rivig och energisk. Linus Jerkesten bra som både vänsterytter och vänsterback. Men, som skrivet, plus till alla för minut 45-75.

Hamneda GoIK-K/HFF 0-5 (0-1)
Mål K/HFF: Fredrik Junefalk 2, Jesper Nilsson, Anton Karlsson, Martin Nilsson

Blev som väntat klar K/HFF-seger mot Hamneda. Nu har man lekt av sig, fått igång målskyttet och behöver lite bättre motstånd framöver för att utvecklas ytterligare.

//P. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Seger för khff med 5-0

2012-03-11 @ 16:35:35
Postat av: Anonym

Mål i K/H FF. Junefalk 2, Jesper Nilsson, Anton Karlsson och Martin Nilsson

2012-03-11 @ 17:47:44
Postat av: Anonym

Hörde att LTIK hade en del fördel genom domaren i matchen mot HBK? Man kan ju tänka sig att domaren vill vara neutral men en stor bakgrund och aktiv i LTIK så kanske LTIK får en del fördel fast det inte ska ha det! Kanske därför HBK spelarna blev frustrerade..?

2012-03-12 @ 19:47:56
Postat av: P

Hahaha. Petetisk kommentar. Persa vill inte döma LTIK, men nu fanns det ingen annan, då ställde han upp. Jag var inte helt nöjd med det eftersom att jag visste att vi snarare skulle få det tuffare att få domslut med oss än mot oss, t ex vid fifty, fifty-dueller. Träningsmatch e träningsmatch och de som såg matchen såg också att LTIK inte hade någon fördel av domaren.

2012-03-12 @ 22:56:13
Postat av: Freddy

Håller med P! Klart HBK-spelarna blir frustreradeibland då det var första matchen mot seniorer för många av dem. De skötte de bra utan att lägga för mycekt fokus på domaren och försökte spela fotboll istället.

2012-03-12 @ 23:22:54
Postat av: Anonym

LTIK-LFK kl 18.15 Glänninge Tisdag.

2012-03-13 @ 09:32:20
Postat av: Anonym

Varför skulle kommentaren vara patetisk? Den är baserad på personer med ett neutralt ansikte till matchen! Ni ser kanske inte det självklara? Inget ont om Persa. Men till och med du måste förstå! Persa är en duktig domare inget snack om saken!

2012-03-13 @ 10:32:05
Postat av: Anonym

Den är patetisk för det är en träningsmatch och inget konstigt hände i matchen. Har du inte sett matchen så brister hela ditt resonemang angående netrala ansikten. Allt är då hörsägen dig och frågan är ju hur neutralt det är mär du framför någon annans åsikt?Nä vet du vad? Ta på dig kläder och gå ut och titta på lite matcher själv innan du kommer med kommentarer som liknar "jag känner en som känner en och han tittade på matchen och han är neutral".

2012-03-13 @ 10:49:28
Postat av: Anonym

Behöver inte påpeka lite miss av ord i inlägget ovan. Såg att allt kom inte med.

2012-03-13 @ 10:52:49
Postat av: Mr. H

Själv är lite skeptisk till männsikor med ständigt neutrala ansikten. Det finns inte en risk att du missuppfattet personen i fråga? Du vet väl att ansiktsuttryck är en av de mest kraftfulla och naturliga medel en människa har för att kommunicera sina känslor och avsikter?

2012-03-13 @ 12:36:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0