Resultat lördag

Träningsmatcher:

Stafsinge IF-LFK 3-2 (1-1)
Mål LFK: Robert Nilsson, Kristian Åkesson

Ny uddamålsförlust för LFK. Nu var motståndet åtminstone från en högre division. Såg första halvlek. Ganska jämnt, LFK tog ledningen innan Stafsinge kvitterade efter hörna.

LFK tog ledningen även med 2-1, innan Stafsinge gjorde två raka. Det var egentligen jämnt skägg hela matchen. Ett steg framåt för LFK.

Jonatan Jacobsson var oerhört nyttig för LFK på lagets mitt i första halvlek. Bäst så länge jag kollade.

Harplinge IK-BKW 5-2 (3-2)
Mål BKW: Miridon Berisha, Jonathan Roslund

Fysiskt starka Harplinge, hemmahörande i division fyra, dominerade sundtals händelserna på plan och vann rättvist mot BKW, som saknade bortreste Emil Gustafsson mycket.

Stafsinge IF B-LTIK 3-1 (0-1)
Mål LTIK: Conny Strömberg

LTIK gjorde en ganska bra första halvtimme mot division tre-laget Stafsinge IF:s bilaga. Det var innan matchen sagt att LTIK:arna skulle vara mer ordentliga och rejäla bakåt i början för att undvika det nonchalanta som funnits i inledningen under de två senaste matcherna. Det fungerade väl och det tog 20 minuter innan Andrée Pettersson i LTIK:s mål tvingades till något ingripande. LTIK spelade bra försvarsspel och hittade upp på forwards som kunde sätta tillbaka eller skarva vidare. LTIK tog ledningen med 1-0 efter ca tio minuters spel. Håkan Karlsson spelade fram Conny Strömberg en bit utanför straffområdet. Strömberg fick bra träff och bollen for i mål över Stafsinges keeper. Ett vackert fotbollsmål. LTIK hade fler farliga chanser. Tobias Ewertsson testade skott, som målvakten klarade och både Patrik Åkesson och Emil Olsson avslutade tätt utanför.

Sista kvarten i första tog Stafsinge över och så fortsatte det sedan. Stafsinge tog över mer och mer, medan LTIK tappade greppet. Samtliga Stafsinges mål föll i andra halvlek och alla kom efter inspel från kanten. LTIK tvingades byta ut två av de främsta aktörerna på plan från första halvlek i Emil Olsson och Linus Jerkesten kring pausvilan pga lättare skador. Det bidrog till att Stafsinge fick mer och mer kontroll. Som helhet var det ingen bra match från LTIK:s sida, även om man ta med sig första halvtimmen. Det var inte någon spelare som kom upp i någon vidare nivå sett över 90 minuter. Samtliga kan bättre. Samtidigt var Stafsinge faktiskt ganska bra. De höjde sig ett par snäpp efter hand och de hade ett bra passningsspel. Laget bestod av fotbollsspelare i sin bästa ålder (varken juniorer eller gubbar syntes till). LTIK:arna såg lite tyngre och stummare ut än vanligt. Någon skyllde på mötet med LFK i tisdags.

Hinneryds IF-GIF/VIF 1-2 (0-0)
Mål GIF/VIF: Armin Darban, Jacob Björk

GIF/VIF ledde med 2-0 och ägde hela andra halvlek efter den mållösa första. 1-0 gjordes av Armin Darban efter hörna och 2-0 av Jacob Björk, som avslutade en soloraid kyligt. Förutom målen hade GIF/VIF även en ribbträff och ett avslut tätt, tätt över. Hinneryds mål gjordes efter frispark ur misstänkt offsideposition.

- En seger, inte mer, kommenterar GIF/VIF:s vänsterback Oscar Gustafsson.

K/HFF-IFK Rössjöholm 3-0 (2-0)
Mål K/HFF: Fredrik Junefalk 2, Anders Lilja

Stabilt! , anonym givare.

SIF-LFK U 1-8
Mål SIF: Pontus Johansson
Mål LFK U:
Hannes Persson 2, Alexander Knudsen, Jesper Wennström, Oskar Andersson, Otto Nilsson, Simon Axelsson

Nåja, SIF fick ju göra sitt första mål i alla fall. För LFK U gjorde två spelare med SIF som moderklubb mål i Alexander Knudsen och Oskar Andersson. Båda spelade i SIF ifjol.