K/HFF vann

Träningsmatch:

Hinneryds IF-K/HFF 2-5 (1-2)
Mål K/HFF: Ruslan Tetroyev 2 (en straff), Fredrik Junefalk 2, Martin Jönsson

K/HFF tog en klar seger mot det småländska division fem-laget Hinneryds IF. Smålänningarna låg inte allt för många år sedan i trean, men har sjunkit som en sten i seriepyramiden. Nu står man med en fin anläggning med läktare och konstgräsplan och lirar i femman 2012.

Så här skriver K/HFF:s specielle målskytt Fredrik Junefalk om matchen:

Matchen började i ruskigt bra tempo från vår sida, och vi lät knappt HIF låna bollen. Efter 20 minuter så t
ar vi ledningen med 1-0 genom Fredrik "June" Junefalk. Sen fortsätter vi i riktigt bra tempo med mycket fina kombinationer i hela laget. Efter 35 minuter så tar en HIF-spelare bollen med handen och blir utvisad och straff till K/H FF. Helt rätt av den assisterande domaren, Marcus "Maccan" Theander skulle bara rulla in bollen i öppet mål. 2-0 genom Ruslan "Rus" Tetroyev på straff. Precis innan pausvilan så åker vi på en straff emot oss och den placerar HIF:s spelare in säkert bakom Henrik "Henning" Johansson i vårt mål.

I andra halvlek så kan man inte säga annat än att vi börjar ännu bättre än i första. Hinneryd tar sig knappt över halva plan.
Det visar sig genom att vår lille Joker Martin "HÖNS" Jönsson sliter sig fri genom en mycket fin boll av Martin "Berra" Berntsson och det är bara för Höns att bomba in bollen i gavlen bakom Hinneryds målvakt och det står 3-1. Därefter så slarvar vi lite utanför vårt eget mål och HIF kan lägga bollen i nät och det står 3-2. Därefter så tar vi tag i taktpinnen igen och vi gör både 4-2 genom ett mycket fint kontringsmål, Rus spelar June fri och därefter spelar June bollen tillbaka till Rus som kan lägga in bollen bakom HIF:s målvakt. Med tio minuter kvar av matchen kan June fastställa slutresultatet till 5-2.

Hela laget ska ha PLUS för en mycket härlig laginsats!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu fortsätter vi så här också ;)

2012-03-07 @ 15:07:36
Postat av: Anonym

Så fint K/H FF

2012-03-07 @ 16:49:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0