Inför helgen

Träningsmatcher:

Lördag:

SIF-SBK kl 11:00, Glänninges konstgräs

Nytt prestigemöte mellan kommande seriekombatanter. SBK vann förra veckan mot HIS med 2-1. SIF spelade 2-2 mot KIK B. SBK är favoriter i den här matchen men jag tror att det kan bli jämnt.

HIS-Sperlingsholm/Sennan IF kl 11:00, Hasslövs IP (gräs)

HIS förlorade med 2-1 mot SBK förra helgen. Sperling/Sennan har tidigare mötts av SIF, VBoIS och YBK. SIF förlorade, BoIS vann och YBK spelade oavgjort. Vad gör HIS?

GIF/VIF-Grevie IK kl 13:00, Glänninges konstgräs

GIF/VIF ställs efter den försmädliga förlusten mot Skälderviken nu mot nytt skånskt motstånd i form av division fem-gänget Grevie. Samma lag skulle mött BKW i torsdags men fick inte ihop folk. Luktar tunt lång väg. GIF/VIF saknar Kewin Hansen samt Simon Nilsson. Den sistnämnde blir borta ytterligare någon vecka med sitt käkbrott.

YBK-Össjö IS kl 13:30, Munkavallen (gräs)

Efter 2-2 mot Sperling/sennan och förlust 2-0 (med ett kombinerat lag) mot K/HFF B väntar nu skånskt division sju-motstånd för YBK.

VBoIS-Fjälkinge IF kl 15:00, Danmark

BoIS är på träningsläger i Ringe på Fyn. Under lördagen möter man skånskt division fem-motstånd i form av Fjälkinge. I den senaste matchen vann man mot Haverdal med 4-2.

Söndag:

LTIK-Andersbergs IK kl 13:00, Glänninges konstgräs

Tuff match för LTIK. Jag har sett AIK en halv match i år. På den tiden hann man göra det bästa intryck på mig något lag hunnit göra i år rent spelmässigt. Efter ca 50 minuters spel mot GIF/VIF för dryga månaden sedan ledde man med 3-0. Sedan gick jag hem. Matchen slutade 3-2. AIK spelade under den tiden jag såg med ett varierat och säkert passningsspel. Nu har man hunnit med ytterligare ett par matcher (8-0-seger mot Getinge och 4-4 mot Centern). Dessutom har man spetsat truppen med ett par fina nyförvärv. Bl a speldirrigenten Vildan Raskaj, som återvänt från Rinia. LTIK räknar med en svår match mot division fyra-laget. Laholmarna är något skadeskjutna. Det finns en del skavanker i truppen och laget är i skrivande stund inte klart. (Dock ingen fara med folk till B-lagsmatchen mot LFK U). Klart är att Linus Jerkesten, Henrik Nilsson (som förövrigt skrivit på för LTIK nu. Ett bra nyförvärv.) samt Emil Olsson missar matchen. För den sistnämnde är även seriepremiären i stor fara. Oyckligt för LTIK, som kommer att sakna sin powerforward och lagkapten.

BKW håller spelledigt i helgen, man skulle mött Grevie i torsdags men de fick inte ihop till ett "slagkraftigt" lag. RGIF kör träningsläger på hemmaplan och skippar match. LFK spelade som bekant mot Halmia i torsdags (vinst 3-2). KIK är på träningsläger i Danmark och har ingen raporterad match. K/HFF är även de på träningsläger i Danmark, de möter AIK Ströby (Danskt lag), men de har inte skrivit när.

//P.

Kommentarer
Postat av: klippfors

skottorp-skogaby spelas på glänninge konstgräs

11.00 på lördag

2012-03-30 @ 12:26:33
Postat av: P

Ok. Tack.

2012-03-30 @ 14:31:44
Postat av: Anonym

Gif/vif möter Kurdiska istället då Grevie inte fick ihop folk

2012-03-30 @ 17:01:20
Postat av: Professorn

Vi i Knäred har internmatch idag men ingen höjdare å ja mår Piss, vi e i Tyskland förresten så du vet de kiss and hugg

2012-03-31 @ 08:51:02
Postat av: säkra källor

YBK-Össjö IS

2-0

Robert Bäckström

Tobias Johansson (straff)

2012-03-31 @ 16:12:28
Postat av: P

Hahaha! Tack för infon Simon. Kiss, kiss

2012-03-31 @ 16:18:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0