Helgens träningsmatcher

För den som är lagd åt det hållet kan det bli en heldag på konstgräset i Laholm under lördagen då samtliga Laholmslag förutom YBK sätter igång med matchandet i helgen. Bara att ta med sig kaffetermosen och smörmadarna samt att ta på sig bävernylonoverallen.

Fredag:

FC Örkeljunga-K/HFF kl 19:00, Förslövs konstgräs

K/HFF börjar träningsmatchandet mot division fem-laget Örkeljunga som ifjol kvalade upp till fyran utan framgång. K/HFF:s trupp finner du på föreningens hemsida.

Lördag:

RGIF-LTIK kl 09:00, Glänninges konstgräs

RGIF och LTIK möts i ett dubbelmöte i helgen. B-lagen möts på fredagen och A-lagen på lördagen (vi chansar inte med lyset [även om det ska vara fixat] och kör därför A-lagsmatchen i dagsljus). LTIK får tacka RGIF för gott samarbete inför matchen då det senare laget blev informerade först för några dagar sedan att LTIK fått två tider på konstgräset, men på andra tider än vad som först var bestämt på Björkvallens grus (å andra sidan fick LTIK inte den andra konstgrästiden förrän denna vecka). Det är ett meck och man får ha lite flyt om både A- och B-lag ska få plats på konstgräsplanen samma helg. (Får också tacka KIK som släppte sin tid. De skulle egentligen mött Astrio B, men de senare fick inte ihop folk.) 

RGIF får tillbaka viktiga försvararna Jens Strömberg och Mathieu Kerleroux, som saknades i den senaste träningsmatchen. LTIK får tillbaka Fredrik Marinovic och Tom Hjälmefjord, men får klara sig utan Mattias Johansson, Linus Jerkesten samt viktige forwarden och lagkaptenen Emil Olsson. De tre spelar i B-lagsmatchen på fredagen då de har förhinder på lördagen. Frågetecken finns också för en krasslig Max Martinsson. Vore mycket tråkigt om inte Max kunde vara med då han visat prov på god form. Å andra sidan kan det vara bra att andra spelare får chansen. Man bör som bekant testa runt lite i träningsmatcherna. RGIF kommer revanschsugna till kampen och blir favoriter till segern. Lagets trupper finner du på respektive hemsida.

LFK-Alets IK kl 11:00, Glänninges konstgräs

Äntligen får så LFK spela sin första träningsmatch. Det blir mot kommande seriemotståndaren Alet. Läs om LFK:s försäsong i ett inlägg längre ned.

SIF-SIF (Sperlingsholm/Sennan IF) kl 13:00, Glänninges konstgräs

SIF mot SIF. Seriekollegor tar sig an varandra.

SBK-GIFVIF (A/B) kl 15:00, Glänninges konstgräs

SBK:s A-lag möter en GIF/VIF-kombination med tyngd på B-lag. En annan GIF/VIF-kombination möter Andersberg på söndagen. För SBK blir detta första matchen för året. För GIF/VIF:s del blir det den tredje. GIF/VIF:s trupp finner du på föreningens hemsida.

Simlångsdalens IF-VBoIS kl 16:00, Sannarps konstgräs

Dalen och BoIS möttes för en månad sedan i kombihallen i en minimatch. Då blev det Dalen-seger med 6-5, trots BoIS-ledning 4-3 i paus. Revansch för BoIS nu? Inte omöjligt om man fortsätter i samma spår som mot Rössjöholm i förra veckan.

HIS-Snöstorp/Nyhem IF P17 kl 17:00, Glänninges konstgräs

HIS spelar första träninghsmatchen mot S/NFF P17. Samma lag som LFK U härförleden slog med 4-2.

Söndag:

BKW-IFK Rössjöholm kl 09:00, Glänninges konstgräs

Hujeda-mej! Själv tyckte man det var tidigt med samling kl åtta på en lördag. Men, vad gör man inte för en match på konstgräs? BKW tar sig alltså, efter seger mot ett ungt S/NFF B och internmatch, nu an Rössjöholm som förra helgen förlorade mot VBoIS. Rössjö kvalade så sent som i höstas till fyran. Å andra sidan har laget knappast kommit igång med träningen än.

KIK-BK Astrio kl 13:00, Glänninges konstgräs

KIK fortsätter träningsmatchandet med match mot Astrio. I senaste matchen var man lyckosamma i omställningarna. Fortsätter man att vara det lär man ha chans mot ett Astrio som fortsätter att matcha mot lag ifrån lägre divisioner. För Astrio blir det femte matchen (LTIK 2-2, Andersberg 2-2, Trönninge 2-3, Kvibille 2-1).

GIF/VIF (A/B)-Andersbergs IK kl 15:00, Glänninges konstgräs

Nyblivna division fyra-laget Andersbergs IK möter en GIF/VIF-kombination med tyngd på A-lag. En annan GIF/VIF-kombination möter SBK:s A-lag på lördagen. För GIF/VIF blir detta tredje matchen. Även AIK har spelat två matcher sedan tidigare (oavgjort mot Astrio och Kurdiska). AIK har tappat några av sina främsta kort sedan förra säsongen då storskytten Fidan Jashari samt mittfältseleganten Vildan Raskaj lämnat för Rinia IF och skickllige målvakten Kewar Betkari gått till Oskarshamn. AIK möter just Rinia i en träningsmatch på fredagkvällen. GIF/VIF kommer stärkta efter en bra insats mot HBK U17. GIF/VIF:s trupp finner på föreningens hemsida.

YBK väntar ett par veckor med matchande. Glädjande nog har man i veckan anmält lag till reservlagsserien då man nu har 32 man i truppen och är 20 man på träningarna. Skoj! Ett B-lag är grunden för ett bra A-lag.

//P.

Kommentarer
Postat av: Anonym

KHFF möter FC Örkeljunga borta på konstgräs idag!

2012-03-02 @ 09:36:42
Postat av: matchmaker

GIF/VIF-Andersberg, matchtid ändrad. Spelas kl.15.00

2012-03-02 @ 14:40:46
Postat av: Anonym

YBK ska bli intressanta med sitt b-lag! Kul att alla lag i kommunen lever!

2012-03-02 @ 16:59:39
Postat av: Anonym

Rinia-AIK inställd, sistnämnda fick inte ihop lag.

2012-03-02 @ 17:22:26
Postat av: Anonym

Resultat ikväll?

2012-03-02 @ 21:01:39
Postat av: Anonym

FCÖ - KHFF 3-3 (2-0) June 2, Filip K 1.

2012-03-02 @ 22:01:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0