Resultat onsdag:

K/HFF-GIF/VIF 3-2 (1-1)
Mål K/HFF: Fredrik Junefalk 2, Mikael Alm
Mål GIF/VIF: Kewin Hansen, Jacob Björk

K/HFF inledde bäst och tog ledningen via en offsidestående Fredrik Junefalk. GIF/VIF:s Kewin Hansen kvitterade till 1-1 på frispark. Resultat stod sig till pausvilan. Första halvlek på poäng till K/HFF. Efter tio minuters spel i andra tog GIF/VIF över fullständigt. Man borde nog gjort fler mål än det som Jacob Björk satte dit i bortre burgaveln, 1-2. K/HFF tog sig så sakteliga tillbaka in i matchen, medan GIF/VIF tröttnade betänkligt. Det återstod dock bara tio minuter att spela. 2-2 kunde Fredrik Junefalk göra på en boll som damp ned mellan GIF/VIF:s försvar och målvakt. 3-2 till K/HFF kom med bara minuter kvar. En frispark från långt håll såg inte otagbar ut för GIF/VIF:s supertalang, Isak Pettersson, i mål men hamnade ändå i detsamma och K/HFF:s vinst var ett faktum. Starkt av K/HFF att komma tillbaka mot slutet efter GIF/VIF:s fina period i mitten av andra. Att vända underläge till vinst mot slutet av en match är alltid extra skönt, för det segrande laget. Hishults IP har som K/HFF:s Kristian Åkesson hade uttryckt det; blivit en ointaglig borg för K/HFF. Otroligt tungt för GIF/VIF naturligtvis, som såg ut att ha matchen i sina händer.